Blefaroplastie

O data cu inaintarea in varsta, aparitia excesului de piele (in special la nivelul pleoapelor superioare), ridurile si pungutele cu grasime, evidente in special la pleoapele inferioare, dau aspectul de fata trista, imbatranita sau chiar melancolica.

Blefaroplastia este o interventie chirurgicala prin care se indeparteaza excesul de piele de la nivelul pleoapei superioara / inferioara, precum si pungutele de grasime inestetice , redand aspectul tineresc, de ochi vii, stralucitori, neobositi. Blefaroplastia este o interventie usor de suportat pentru pacient, iar rezultatele se vad instantaneu! Blefaroplastia se efectueaza in majoritatea cazurilor folosind anestezie locala. Ce inseamna asta? Inseamna ca timpul de recuperare postoperator este minim, iar tu poti pleca acasa imediat!

 

Pregatirea preoperatorie

Pregatirea preoperatorie este necesara pentru a asigura un rezultat de cea mai buna calitate in urma operatiei. Aceasta include:

  • Un scurt istoric medical
  • Un examen clinic
  • Un set de analize uzuale
  • Fotografii preoperatorii
  • O discutie cu medicul, in care sunt stabilite scopul operatiei si asteptarile postoperatorii.

Ce presupune operatia?

Operatia de blefaroplastie se efectueaza folosind anestezia locala. Aceasta dureaza in medie o ora, iar rezultatele se vad imediat postoperator. Medicii nostri se asigura ca rezulatele vor fi pe masura asteptarilor, iar disconfortul postoperator va fi minim.

 

Evolutia postoperatorie

Deoarece este folosita anestezia locala, recuperarea postoperatorie este foarte scurta, iar tu poti pleca acasa imediat dupa finalizarea interventiei. Totusi, avem cateva sugestii legate de ingrijirea postoperatorie pentru a fi siguri de rezultatul operatiei si bunastarea ta:

  • Foloseste ochelari de soare cu o lentila inchisa imediat postoperator, poti fi sensibila la lumina
  • Nu folosi lentile de contact cel putin doua saptamani dupa operatie
  • Primele 3-4 zile evita sa mananci feluri tari de mancare, care necesita masticatie puternica. Limiteaza-te la mancaruri moi si muscaturi mici. De asemenea, evita eforturile puternice si activitatile intense.
  • Anunta-ne daca ai simptome de raceala sau greata in perioada postoperatorie. Tusitul si stranutul pot creste pe moment tensiunea arteriala si pot cauza episoade de sangerare la locul interventiei.
  • In urma interventiei, unii pacienti observa dezvoltarea unui edem local la nivelul fetei si pometilor. Stai fara grija, acesta dispare de la sine in 2-3 saptamani.

În ochi ni se citesc cele mai profunde emoții, iar dacă aceștia sunt neglijați, tenul tău poate părea trist, îmbătrânit.

La Clinica Estet Laser, redăm strălucirea și tinerețea tenului tău, prin eliminarea aspectelor inestetice din jurul ochilor, acesta devenind din nou radiant!

 

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!