Lipoaspiratie

CE INSEAMNA O LIPOASPIRATIA?

Indepartarea tesutului adipos si a surplusului inestetic de grasime de pe abdomen se numeste, in termeni medicali, lipoaspiratie. Privita ca o alternativa pentru pierderea naturala in greutate, lipoaspiratia reprezinta cea mai simpla si nedureroasa tehnica prin care te poti bucura de o noua infatisare. Spune adio tesuturilor adipoase de pe burta, picioare, sau alte zone predispuse ingrasarii. Daca nicio alta metoda nu da roade, sau efectiv nu ai timpul necesar pentru a merge la sala, atunci lipoaspiratia este raspunsul pe care il cauti. Nu este cazul sa privesti cu ochi critici o interventie chirurgicala cum este lipoaspiratia. Ea nu este neaparat gandita pentru oamenii care nu fac toate eforturile fizice necesare pentru a slabi, ci este realizata si pentru acel tip de pacienti care au un stil de viata haotic si nu isi pot remodela silueta pe alte cai.

Exista zeci de motive pentru care oamenii aleg o Interventie Chirurgicala de tipul lipoaspiratiei. Iata doar 5 dintre ele:

  • O alternativa sanatoasa si eficienta pentru pierderea in greutate
  • Dorinta de a scapa de complexe si de a se simti bine in propria piele
  • Rezolvarea unei probleme de ereditate prin micsorarea tesutului adipos
  • Corectarea micilor ”imperfectiuni” prezente la nivelul abdomenului
  • Redarea formei siluetei care si-au pierdut aspectul dupa sarcina

 

CE TREBUIE SA STII DACA VREI LIPOASPIRATIE?

In prezent, tot mai multe persoane vad lipoaspiratia drept o sansa pentru a reveni la silueta care le-a consacrat. Bineinteles, un regim alimentar corect si o serie de exercitii fizice sunt absolut necesare, dar o interventie chirurgicala de lipoaspiratie este drumul cel mai scurt spre obtinerea siluetei mult dorite.

In cadrul Clinicii Estet Laser folosim doua tehnici de lipoaspiratie, si anume lipoaspiratia LASER si VIBROLIPOASPIRATIA. Ambele tehnici folosesc aparatura de ultima generatie si aduc multiple avantaje pacientilor, printre care un aspect superior rezultatelor obtinute dupa lipoaspiratia clasica, dar si o revenire mai rapida si lipsa durerii postoperator.

Pregatirea preoperatorie

Pregatirea preoperatorie este necesara pentru a asigura un rezultat de cea mai buna calitate in urma operatiei. Aceasta include:

·         Un scurt istoric medical

·         Un examen clinic

·         Un set de analize uzuale

·         Fotografii preoperatorii

·         O discutie cu medicul, in care sunt stabilite scopul operatiei si asteptarile postoperatorii.

 

Interventia chirurgicala

Interventia este scurta, de obicei de maxim 2 ore, iar daca nu este asociata cu alte interventii chirurgicale, poate fi efectuata cu anestezie locala. Ce inseamna asta? Inseamna ca revenirea pacientului postoperator este foarte rapida, acesta putand pleca acasa in aceeasi zi cu interventia. In urma interventiei nu veti ramane cu nicio cicatrice sau urma de incizie, iar durerea este minima!

Evolutia postoperatorie

 Rezultatele lipoaspiratiei sunt vizibile cu ochiul liber imediat postoperator! Vei observa cum talia ta a devenit supla, insa corpul se remodeleaza in continuare iar rezultatul definitiv poate fi observat la 3-6 luni dupa interventie!

Daca job-ul tau nu presupune efort fizic excesiv, te poti intoarce la munca a 2-a zi dupa ce ai trecut printr-o operatie lipoaspiratie abdominala. Pentru o recuperare mai rapida si complet lipsita de posibile reactii adverse, se recomanda sedinte de masaj si purtarea unor corsete speciale pentru abdomen.

 

Nu te simti bine in pielea ta, dar nu ai timp suficient sa tii un regim sanatos? Calea cea mai scurta si eficienta spre o Silueta de Vis este o Lipoaspiratie! Fara prea mult efort, dar cu Rezultate Garantate,

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!