Lifting Laser Endolift

La Clinica Estet Laser, dispunem de aparatură modernă pentru Lipo Filling Facial și Laser Endolift, soluții optime pentru orice tip de ten, și cea mai abilă echipă medicală, gata să-ți ofere rețeta tinereții fără bătrânețe, rapid și sigur!

Unul dintre principalele semne de imbatranire a tesuturilor il reprezinta flaciditatea, adica scaderea tonusului natural si “inmuierea” partilor moi ale fetei sau altor zone ale corpului, apoi adancirea santurilor naturale si a ridurilor de expresie si aparitia ridurilor fine.

Aceasta situatie apare cam dupa varsta de 30-35 ani, atat la femei, cat si la barbati.

Cel mai mult se observa la nivelul obrajilor, care incep sa coboare, si la nivelul gatului, prin aparitia aspectului de gusa sau barbie dubla.

Interventia chirurgicala nu are intotdeauna indicatie, deoarece excesul de piele nu este evident, iar perioada de recuperare este destul de mare, perioada marcata de aparitia de edeme, vanatai si necesitatea de a intrerupe activitatea sociala o perioada de timp.

In ultimii 15 ani, medicina a depus eforturi pentru a reduce gradul de agresiune asupra tesuturilor, si au fost puse in aplicare diverse proceduri care sa imbunatateasca aspectul fetei, dar fara a trece printr-o lunga perioada de recuperare, ci doar una de cateva zile sau chiar ore.

Aceste proceduri sunt cele injectabile deja cunoscute (injectiile cu botox, hialuronic sau alte fillere, grasime proprie, liftingul cu fire resorbabile, radiofrecventa, peeling,etc), iar acum avem posibilitatea de a reintineri fata cu ajutorul laserului ultraperformant EUFOTON, care realizeaza liftingul fetei fara incizie chirurgicala si in acelasi timp, poate efectua si microlipoliza depunerilor adipoase de la nivelul barbiei, gatului si obrajilor.

Acest laser foloseste o fibraoptica de 200-400 microni diametru (foarte subtire), care emite un puls de lumina polarizata, care produce strangerea pielii si lipoliza tesutului adipos in exces (topirea grasimii); nu este necesara anestezie generala, ci doar anestezie locala in cateva puncte prin care intra fibra optica.

Procedura este total netraumatica, fara a crea discomfort sau durere, nu necesita spitalizare si recuperarea este foarte rapida.

Prin aceasta metoda se poate trata intreaga fata, sau doar anumite zone de interes, ca: obrajii, gatul, pleoapele inferioare, fruntea, dar si alte zone, precum bratele, abdomenul, coapsele.

O alta indicatie a laserului EUFOTON este reducerea depozitelor adipoase folosind tehnica de microlipoliza cu fibra optica; aceasta este de ajutor in special pentru persoanele care au mici depozite adipoase la nivelul gatului (gusa) sau in alte zone ale corpului (abdomen, solduri, coapse).

Folosirea acestei tehnologii realizeaza nu numai “topirea” grasimii localizate, dar si strangerea pielii care ar ramane in exces.

 

Procedura de ENDOLIFT

Tratamentul dureaza 30 minute – 1 ora, functie de necesitatile locale de corectare. Acest tip de tratament este corelat, evident, cu gradul de flaciditate al pielii, astfel ca in cazurile de imbatranire mai avansata, sunt necesare 2 sedinte, separate de un interval de 6 luni.

In timpul procedurii, veti simti doar o caldura locala emisa de fibra endolaser, veti purta ochelari de protectie, si veti putea comunica cu medicul curant cu privire la anumite semne subiective.

Efectul de lifting este dat de energia endolaser eliberata in tesuturile respective, care raspund prin scurtarea fibrelor de collagen, cresterea tonusului local al pielii, si stimularea formarii de noi fibre de colagen care sa intareasca dermul respectiv.

Ca urmare, desi efectul este si unul imediat vizibil, efectul complet al tratamentului cu laser endolift este prezent la 2-4 luni de la procedura.

Dupa tratament

Post tratament, pacientul va avea o usoara roseata in zona tratata, care va trece in urmatoarele ore, si un usor edem care va trece in urmatoarele 2-3 zile, posibil si mici vanatai care trec tot in 2-3 zile.

Practic, pacientul isi poate desfasura activitatea zilnica obisnuita, fara a fi nevoie de pansamente, repaus sau controale frecvente la medic.

O alta caracteristica fundamentala este ca laser endolift realizeaza un rezultat absolut natural, fara distorsionarea fetei sau zonei in care este aplicat.

Tesuturile reactioneaza la tratamentul laser pe o perioada de 2-3 luni, de aceea rezultatele se vor stabiliza vizibil in timp dupa aceasta perioada, evitand aspectele de tractiune nenaturala ,asa cum se poate intampla in cazul liftingului chirurgical, precum si lipsa oricaror semne sau cicatrici postprocedurale.