Reductie Mamara
Lifting Mamar

REDUCTIE MAMARA – LIFTING MAMAR

·         Cea mai sigură cale spre obținerea unui bust frumos proporționat

·         Variantă optimă pentru reducerea sânilor prea grei sau deformați

·         Procedură recomandată femeilor și bărbaților deopotrivă

·         Reducerea Bustului contribuie la Corectarea Poziției Posturale

·         Te vei bucura în sfarșit de Confort și Eficiență în Mișcările pe care le faci

Deși la prima vedere pare o procedură dedicată strict publicului de sex feminin, chirurgia de micșorare a sânilor poate fi aplicată și în cazul bărbaților care, în urma unei moșteniri genetice, a greutății prea mari, sau din oricare alt motiv similar, au sânii mult mai proeminenți comparativ cu alți bărbați. Există anumite activități care sunt deseori îngreunate de sânii naturali mult prea proeminenți sau grei, un exemplu în acest sens fiind sportul de performanță, cât și o serie de alte activități fizice și de forță, contextul fiind aplicabil atât femeilor, cât și bărbaților. Astfel, procedura de reducție mamară este recomandată oricărui pacient care întâmpină greutăți din cauza bustului mult prea mare, fiind un tip de chirurgie estetică menit să elimine neplăcerile prin reconfigurarea formei sânilor. Dacă întâmpini dificultăți în ceea ce privește bustul tău prea mare, nu ezita și solicită ajutorul Clinicii Estet Laser! Echipa noastră îți stă la dispoziție cu soluții optime pentru nevoile tale estetice!

Interventia de reductie mamara are ca scop formarea unor sani mai mici de volum, ridicati si mai fermi, si consta in indepartarea excesului de piele , grasime si glanda mamara, cu reformarea unui san mai mic precum si repozitionarea sanului si areolei in pozitie naturala.

Sanii prea mari pot produce dureri de coloana, de umeri, iritatii cronice ale pielii, dificultate de alegere a lenjeriei intime , precum si complexe psihologice si emotionale.Aceasta interventie chirurgicala ofera posibilitatea reformarii unor sani frumosi, cu indepartarea tuturor neplacerilor legate de volumul exagerat al acestora.

Cand putem lua in considerare o interventie de micsorare a sanilor:

  • Dureri de spate, gat sau umeri cauzate de greutatea exagerata a sanilor
  • Sani exagerat de cazuti ca urmare a greutatii lor
  • Disproportie mare intre sanii prea mari si restul trunchiului
  • Restringerea activitatilor fizice ca urmare a greutatii prea mari a sanilor
  • Aparitia pe umeri a santurilor date de bretelele sutienului care atarna prea greu

Pregatirea preoperatorie

Pregatirea preoperatorie este necesara pentru a asigura un rezultat de cea mai buna calitate in urma operatiei. Aceasta include:

·         Un scurt istoric medical

·         Un examen clinic

·         Un set de analize uzuale

·         O mamografie sau o ecografie mamara

·         Fotografii preoperatorii

·         O discutie cu medicul, in care sunt stabilite scopul operatiei si asteptarile postoperatorii.

 

In ce consta procedura?

Interventia se va face sub anestezie generala si va necesita 1-2 zile de spitalizare, functie de complexitatea tehnicii.

Tehnicile de reductie mamara variaza functie de marimea sanului, de volumul care trebuie indepartat si de locul unde este plasata actuala areola, precum si de anumite caracteristici personale (ca inaltime, latime torace, greutate, varsta). In majoritatea cazurilor, cicatricile care raman sunt plasate in forma de ancora sau T ( in jurul areolei, vertical de la areola in santul de sub san si in santul submamar). Uneori se poate folosi tehnica cu cicatrice verticala , dar numai cand se fac reductii mai mici sau doar ridicare de san, fara reductie mamara.

Imediat postoperator pacientele sunt satisfacute de eliminarea durerilor de spate si umeri prin reducerea greutatii sanilor, de aspectul mult imbunatatit al sanilor, precum si de faptul ca gasesc mult mai usor haine care sa se potriveasca bustului lor.

Recuperea postoperatorie

Imediat dupa interventie pacientele trebuie sa poarte o bustiera elastica ce va sustine sanii nou formati, timp de 1-2 luni, vor reveni la cateva controale recomnadate de medic, vor evita eforturile fizice deosebite si expunerea la soare.

Deoarece interventia nu este decontata de sistemul de asigurari, va trebui sa va aranjati o perioada de repaus de aproximativ o saptamana pana la reluarea activitatii normale. Complicatiile sunt rare, iar acestea se vor discuta cu medicul curant la prima consultatie.

Micsorarea de sani este o interventie care se efectueaza cu mult succes in Clinica Estet Laser, in conditii de maxima securitate medicala, si cu rezultate foarte bune, pacientele fiind foarte multumite de intreg serviciul medical.

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!