Acid hialuronic

Home » Acid hialuronic

Acid hialuronic

Acid hialuronic – tratamente cu acid hialuronic pentru înfrumusețare

Vrei ca aspectul tenului tău să fie îmbunătățit, iar ridurile ce apar odată cu trecerea timpului să nu îți mai creeze probleme? Apelează și la tratamentul cu acid hialuronic, o soluție nonchirurgicală care poate remedia diferite probleme estetice, ameliorează ridurile si rejuvenează pielea din jurul ochilor și buzele.

La clinica de operații estetice Estet Laser realizăm proceduri de injectare cu acid hialuronic cu fillere de calitate, de la producători renumiți, iar medicul specialist care colaborează cu noi este acreditat și specializat în astfel de tratamente.

Ce este acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță de tip filler dermic, ce se găsește și natural în organism. Cele mai mari concentrații de acid hialuronic se regăsesc la nivelul pielii, a articulațiilor și a ochilor, iar la nivel tegumentar are rolul de a atrage apa și a hidrata pielea. Pe scurt, acidul hialuronic este foarte important pentru a menține pielea rezistentă și suplă cat mai mult timp.

Apelează la clinica Estet Laser din București pentru injectări cu acid hialuronic pentru un aspect mai întinerit al tenului tău!

La ce ajută acidul hialuronic

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul nostru nu mai produce suficient acid hialuronic, iar țesutul adipos, mușchii, oasele și pielea feței încep să se subțieze și să se atrofieze. Aceste pierderi de volum vor genera un aspect îmbătrânit al structurii faciale, moment în care apar liniile fine și ridurile la nivelul feței, iar buzele se subțiază.

În aceste cazuri este de ajutor acidul hialuronic, folosit pentru a ameliora ridurile de la nivelul feței, dar și pentru a crea structură și volum la nivelul buzelor și al tenului. Efectele injectării cu acid hialuronic se văd imediat și se păstrează pe o perioadă de aproximativ 4-6 luni, însă rezultatele și longevitatea variază de la pacient la pacient. Acestea sunt influențate de locul implantării fillerului, de proprietățile fillerului de acid hialuronic folosit, de vârsta pacientului și de caracteristicile pielii pacientului. De exemplu, rezultatele de la nivelul buzelor au o remanență medie de 6 luni, în timp ce ameliorarea șanțurilor nazolabiale poate rezista până la 9-12 luni.

De ce să apelezi la Estet Laser, clinică pentru injectare acid hialuronic din București

În cadrul Estet Laser, clinica noastră de chirurgie estetică pentru injectare acid hialuronic în București, o vei găsi pe doamna doctor specialist în chirurgie plastică Berbecar-Zeca Cristina, cu care colaborăm în vederea realizării acestor tratamente. Experiența pe care medicul nostru o are în domeniul esteticii te va ajuta să obții aspectul dorit cu ajutorul fillerelor cu acid hialuronic.

Motivele pentru care să apelezi la noi pentru tratamente cu acid hialuronic sunt următoarele:

acid hialuronic
acid hialuronic

Doctor Berbecar-Zeca Cristina, medicul care realizează tratamente cu acid hialuronic la Estet Laser

În cadrul clinicii de chirurgie estetică Estet Laser, o poți întâlni pe doamna doctor Berbecar-Zeca Cristina, medicul nostru care se ocupă de proceduri de înfrumusețare, precum și de tratamente cu acidul hialuronic. Specialitatea de chirurgie plastică nu este doar o muncă pentru doamna doctor, ci o pasiune izvorâtă din dorința de a oferi pacienților un aspect natural al corpului și îmbunătățirea calității vieții. Totodată, este de părere că nu trebuie depășită o limită atunci când vine vorba despre procedurile de înfrumusețare.

Ca și studii, doamna doctor a urmat Universitatea de Medicina și Farmacie “Carol Davila” din București, ulterior participând la cursuri de perfecționare în Ungaria și Italia. Dr. Berbecar-Zeca Cristina a participat și la numeroase prezentări și abstracte organizate în țară, dar și în Turcia, Italia, Republica Moldova și Polonia.

Acid hialuronic

Apelează la clinica Estet Laser din București pentru injectări cu acid hialuronic pentru un aspect mai întinerit al tenului tău!

Ce presupune injectarea cu acid hialuronic

Injectarea cu acid hialuronic se realizează cu ajutorul fillerelor în zonele în care se dorește îmbunătățirea aspectului estetic, cu ajutorul unui ac foarte fin sau cu un ac mai lung fără vârf. Se folosește și o componentă anestezică, cu scopul de a reduce senzația neplăcută din timpul tratamentului, de regulă un unguent anestezic. Medicul clinicii de chirurgie estetică de la Estet Laser realizează în siguranță injectări cu acid hialuronic, în funcție de necesitățile pacienților, oferind tratamente personalizate pentru fiecare caz în parte.

Tipuri de acid hialuronic

Există pe piață mai multe tipuri de acid hialuronic pe care este bine să le cunoști înainte de a merge la o prima consultație: acid hialuronic hidrozilat, hialuronatul de sodiu și hialuronatul acetilat de sodiu. Printre cele mai renumite mărci profesionale de acid hialuronic se numără: Juvederm, Teosyal Kiss, Restylane, Volbella. Este recomandat ca orice procedură ce implică acidul hialuronic să fie efectuată în cabinete medicale și de estetică profesioniste, de către medici specialiști.

Tratament cu acid hialuronic - când este recomandat să apelezi la fillerele cu acid hialuronic

Este foarte important să știi care este utilitatea acidului hialuronic și care sunt cazurile în care medicii recomandă tratamentul cu această substanță. 

 Așadar, recomandarea pentru folosirea de fillere cu acid hialuronic se face:

acid hialuronic
acid hialuronic

Așadar, tratamentul cu acid hialuronic poate fi folosit cu succes pentru a umple ridurile de la nivelul feței, gâtului ori decolteului, pentru a adăuga volum buzelor, dar și pentru a corecta conturul facial prin mărirea pomeților sau a bărbiei.

Proceduri de injectare cu acid hialuronic în București, la Estet Laser

Realizăm astfel de proceduri de injectare acid hialuronic în cadrul clinicii noastre de chirurgie estetică din București, medicul nostru fiind cei care îți oferă toate detaliile privind tratamentul. Acesta va evalua ariile de la nivelul feței care pot fi ameliorate cu ajutorul fillerelor cu acid hialuronic și, ulterior, va recomanda un plan de tratament individualizat.

Apelează la clinica Estet Laser din București pentru injectări cu acid hialuronic pentru un aspect mai întinerit al tenului tău!

Acid hialuronic buze

Acidul hialuronic este foarte des folosit pentru a îmbunătăți aspectul buzelor. Acesta are proprietatea de a netezi ridurile din jurul gurii și a pielii lăsate, dar și de a da volum buzelor. Prin injectarea de acid hialuronic la nivelul buzelor se pot face și corecții de asimetrii.

Acid hialuronic pentru față

Acidul hialuronic îmbunătățește aspectul pielii feței, redându-i elasticitatea și fermitatea. Totodată, injectarea cu acid hialuronic la nivelul tenului are și rolul de a o hidrata și de a stimula producția de colagen.

Acid hialuronic
before-after-portrait-mature-woman-retouched

Acid hialuronic riduri ochi

Acidul hialuronic se poate aplica și în jurul ochilor pentru a diminua ridurile și liniile fine. Cu ajutorul acestui tratament vei căpăta un aspect mai întinerit pentru tenul tău și vei avea mai multă încredere în tine.

Acid hialuronic cearcăne

Dacă vrei sa tratezi cearcănele inestetice, discută cu medicul specialist pentru un tratament cu acid hialuronic în zona cearcănelor. Acesta are rolul de a reduce aspectul adâncit și întunecat de sub ochi, iar cearcănele devin o problemă din trecut.

Injectare acid hialuronic riduri frunte

În cazul în care vrei să scapi de ridurile de pe frunte, injectarea cu acid hialuronic este o opțiune potrivită. La finalul procedurii vei constata că vor fi corectate micile asimetrii și estompate liniile fine, ridurile și semnele de îmbătrânire din zona tratată.

Rinocorecție sau rinoplastie cu acid hialuronic

Rinocorecția cu ajutorul acidului hialuronic ajută în remodelarea nasului, rezultatele în urma tratamentului fiind rapide, iar procedura de injectare minim dureroasă. Acidul hialuronic te poate ajuta să estompezi trăsăturile ascuțite ale nasului, dar și să ridici vârful nasului, restabilind simetria nazală și facială.

Injectare acid hialuronic

Apelează la clinica Estet Laser din București pentru injectări cu acid hialuronic pentru un aspect mai întinerit al tenului tău!

Mărire fese cu acid hialuronic

Acidul hialuronic oferă beneficii nu numai la nivelul tenului. Dacă ai nevoie de o modificare estetică la nivelul feselor fără intervenții chirurgicale, poți să apelezi la injectările cu acid hialuronic, rezultatele fiind imediat vizibile.

Rejuvenare facială cu acid hialuronic

Rejuvenarea facială cu acid hialuronic este o tehnică pe care o folosim în cadrul clinicii noastre de chirurgie estetică. În urma tratamentelor pielea devine mai fermă și mai luminoasă, ridurile și cicatricile sunt estompate, rezultatul final per total fiind unul de întinerire.

Care este evoluția după injectare?

Efectul fillerelor este vizibil imediat, însă forma definitivă se observă la aproximativ o săptămână după injectare, în momentul în care acidul hialuronic se saturează cu molecule de apă. Efectul este temporar, remanența acestuia depinzând de produsul folosit, de aria care a fost tratată și de caracteristicile pielii. Remanența medie a efectelor tratamentul este de aproximativ 6 luni. Așadar, pentru a menține un rezultat de durată este necesară reactualizarea periodică a tratamentului.

Contraindicații acid hialuronic – când nu poți să apelezi la acest tratament

Din păcate, tratamentul cu acid hialuronic are și anumite contraindicații și nu oricine poate să apeleze la injectarea cu fillere cu acid hialuronic.

Pacienții care au următoarele probleme medicale nu pot sa beneficieze de tratamente cu acid hialuronic:

Acid hialuronic
Acid hialuronic

Indicații după injectarea cu acid hialuronic

După injectarea cu acid hialuronic, medicul îți va indica să nu faci masaj și să nu atingi zona injectată timp de câteva zile. În funcție de tipul de tratament ales cu acid hialuronic, respectiv pentru buze, pomeți, riduri, etc, se va face o serie de recomandări specifice. Acestea pot consta și în restricția de a merge la solar o perioada de timp, să te hidratezi mai intens și sa nu consumi alimente și lichide prea fierbinți.

Totodată, după injectarea cu acid hialuronic, pot exista și anumite efecte adverse care au un caracter temporar și se ameliorează în 2-3 zile de la realizarea tratamentului. Acestea se referă la roșeață și inflamație în zona injectată, ori la vânătăi. Discută întotdeauna cu medicul înainte de procedură pentru a-ți prezenta riscurile și efectele adverse.

Apelează la clinica Estet Laser din București pentru injectări cu acid hialuronic pentru un aspect mai întinerit al tenului tău!

De la ce vârstă poți folosi acidul hialuronic

Mulți pacienți se întreabă care este vârsta de la care pot începe sa folosească tratamentele cu acid hialuronic. Fillerele cu acid hialuronic pot fi utile încă de la vârsta de 25-30 de ani, cu scopul de a preveni apariția ridurilor și alte semne de îmbătrânire a tenului. Odată cu vârsta de 25 de ani organismul începe sa scadă producția de colagen și elastină, așadar este un moment bun să apelezi la acid hialuronic.

Desigur, nu este greșit nici dacă apelezi după 40 de ani la astfel de proceduri de injectare cu acid hialuronic, atunci când dorești să îți îmbunătățești aspectul fizic pentru cat mai mult timp. În acest caz, poate fi nevoie de mai multe sesiuni de tratament pentru a îmbunătăți sau estompa semnele vizibile de îmbătrânire.

Prețul pentru tratamentul cu acid hialuronic

În cadrul clinicii Estet Laser practicăm prețul de aproximativ 200 de euro/mp pentru procedura nonchirurgicală de injectare cu acid hialuronic, acesta fiind variabil în funcție de zone, dar și de cantitatea de produs care se folosește în timpul ședinței.

Acid hialuronic – recenzii

“Am vrut să îmi îmbunătățesc aspectul ridurilor de la nivelul ochilor, pentru că mereu am fost o persoană mai atentă la aspectul tenului meu. Mă bucur că am ales Estet Laser, pentru că am fost mulțumită începând de la asistentă, până la modul în care am colaborat cu doamna doctor și rezultatul final. Mă simt mai încrezătoare acum când mă uit în oglindă”.

Maria Ene, 44 ani

“Eram reticentă la tratamentele de înfrumusețare până când o prietenă să-mi recomande acidul hialuronic, care pentru ea a făcut minuni. Îmi doream foarte mult să nu mai am așa cearcăne mari și vizibile, așa ca am decis într-un final sa apelez și eu la aceste proceduri. Medicul Estet Laser este o persoana calmă și care-ți oferă toată încrederea în ceea ce face. M-am dus fără frică, iar toată experiența a fost mult mai relaxantă decât mă așteptam.”

Doina Irimia, 32 ani

“În urmă cu câțiva ani nu voiam să aud de operații sau tratamente de înfrumusețare, credeam ca sunt un moft. Dar când am văzut că trecerea anilor nu iartă pe nimeni, nici pe mine, mi-am făcut curaj să îmbunătățesc anumite aspecte ale tenului pentru că începeam să am riduri. Recomand Estet Laser pentru profesionalism!”

Liana Manole, 39 ani

“Pentru că lucrez într-un domeniu în care aspectul fizic contează foarte mult, chiar și in detaliu, am căutat o clinică în cadrul căreia să-mi mai corectez niște imperfecțiuni legate de liniile fine de pe ten, în special buze. Medicul Berbecar-Zeca Cristina a lucrat foarte profesionist și cu siguranță mai revin și în viitor pentru alte tratamente.”

Monica Zainea, 26 ani

Apelează la Estet Laser, clinică pentru injectare acid hialuronic în București

Dacă ai mai multe întrebări referitoare la procedurile de injectare cu acid hialuronic sau vrei să faci o prima consultație la medicul specialist al clinicii noastre, nu ezita să ne contactezi. Ne găsești la numărul de telefon +40 721 241 772 sau la adresa de email contact@clinicaestetlaser.ro, dar și pe Str. Căluşei 11 din Bucureşti, sector 2.

Alege o clinică profesionistă din București care realizează tratamente cu acid hialuronic personalizate pentru fiecare pacient în parte!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Pentru a avea nasul pe care îl doreşti sau pentru a scăpa de problemele respiratorii cu care te confrunţi, o operaţie de rinoplastie în clinica noastră din Bucureşti este cea mai bună alegere.

Împlineşte-ţi visul de a avea sâni perfecţi şi ia în considerare o operaţie de implant mamar la clinica Estet Laser din Bucureşti.

Operaţia de care ai nevoie pentru ridicarea, redobândirea conturului şi frumuseţii sânilor se numeşte mastopexie şi se poate face la clinica noastră.

Uită de problema sânilor prea grei sau deformaţi care cauzează o postură incorectă, dureri de spate şi îţi limitează capacitatea de mişcare! Optează pentru o reducţie mamară la clinica noastră din Bucureşti.

Pentru a-ţi redobândi liniile armonioase ale corpului şi pentru a uita de burtică, ia în considerare operaţia de abdominoplastie pe care o poţi face la clinica Estet Laser.

Dacă metodele clasice nu au dat rezultate şi vrei să spui adio ţesuturilor adipoase de pe burtă, picioare sau alte zone ale corpului, poţi opta pentru o procedura de lipoaspiraţie făcută în Bucureşti, la clinica Estet Laser.

O blefaroplastie făcută la clinica noastră din Bucureşti durează doar două ore. Poţi pleca acasă imediat şi te va ajuta să uiţi de aspectul inestetic al pielii din jurul ochilor.

Redobândeşte-ţi aspectul tânăr şi contracarează efectele vizibile ale trecerii timpului apelând la o operaţie de lifting chirurgical realizată în cadrul clinicii noastre Estet Laser.

Uită de problema varicelor inestetice şi dureroase şi fă acum o programare pentru o consultaţie la clinica Estet Laser din Bucureşti – te putem ajuta.

La clinica noastră din Bucureşti te putem ajuta să ameliorezi ridurile inestetice şi să dai volum buzelor şi anumitor zone faciale prin injectare de acid hialuronic.

Dacă vrei să netezeşti ridurile dinamice ale feţei, nu ezita să ne contactezi. La clinica noastră din Bucureşti putem să te ajutăm cu injectare de toxina botulinică, pentru un ten vizibil întinerit.

Dispunem de aparatură de ultimă generaţie pentru Lifting Laser Endolift şi te putem ajuta să îţi redobândeşti rapid aspectul tineresc.

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!