Reducţie mamară Bucureşti

Reducţie mamară Bucureşti - Soluţia optimă pentru un bust cât mai bine proporţionat

Sânii prea grei sau deformaţi sunt o problemă care îţi poate cauza postura incorectă şi dureri de spate, dar pe care o putem rezolva la Clinica Estet Laser din Bucureşti printr-o operaţie de reducţie mamară. Este cea mai sigură cale către obţinerea unui bust frumos proporţionat, iar tu te vei bucura, în sfârşit, de confort şi libertate de mişcare!

Reducţia mamară Bucureşti - ce este mai exact?

Reducţia mamară Bucureşti

Reducţia mamară realizată în Bucureşti la Clinica Estet Laser constă în excizia glandei mamare, a ţesutului adipos şi a tegumentelor în exces de la nivelul sânilor supradimensionaţi. Există anumite activități care sunt deseori îngreunate de sânii naturali mult prea voluminoşi sau prea grei, de la activităţi sportive până la cele din viaţa de zi cu zi. 

Astfel, procedura de reducție mamară este recomandată oricărui pacient care întâmpină greutăți din cauza bustului mult prea mare, fiind un tip de chirurgie estetică menit să elimine neplăcerile prin reconfigurarea formei sânilor. Este o intervenție care îți poate schimba viața în bine și care îți va reda confortul și libertatea de mișcare.

Apelează la operaţia de reducţie mamară în Bucureşti la Clinica Estet Laser şi uită de durerile de spate cauzate de sânii prea grei!

Micşorarea sânilor operaţie Bucureşti - beneficii

Cea mai sigură cale pentru a obţine un bust bine proporţionat şi varianta optimă pentru a elimina problemele cauzate de sânii prea grei sau deformaţi este reducţia mamară. Operaţia de micşorare a sânilor o poţi face în Bucureşti la Clinica Estet Laser şi îţi va aduce mai multe beneficii.

Reducerea bustului contribuie la corectarea poziţiei posturale, lucru care va avea numeroase beneficii pentru organism. De asemenea, postura incorectă şi greutatea excesivă a sânilor pot cauza dureri de spate iar micşorarea sânilor va ajuta la ameliorarea acestora.

În plus, în urma operaţiei de micşorare a sânilor la o clinică din Bucureşti de încredere, te vei bucura de confort şi mai multă libertate de mişcare. Astfel, activităţile zilnice nu vor mai fi dificile pentru tine şi viaţa ta se va schimba mult în bine. Totodată, vei avea un bust bine proporţionat, va fi mai uşor să îţi găseşti hainele potrivite şi te vei mult mai frumoasă şi mai atrăgătoare.

Operaţie micşorare sâni Bucureşti - de ce să apelezi la Clinica Estet Laser

Micşorarea sânilor este o operaţie pe care o poţi face în Bucureşti în cele mai bune condiţii şi o decizie care te poate ajuta să îţi redobândeşti calitatea vieţii şi încrederea în tine însăţi. Vezi mai jos de ce ar trebui să apelezi la Clinica Estet Laser din Bucureşti pentru reducţie mamară:

Operaţie micşorare sâni Bucureşti-2

Nu mai amâna şi programează cât mai repede o consultaţie la Clinica Estet Laser din Bucureşti pentru operaţia de reducţie mamară!

Mamoplastia de reducţie Bucureşti - Dr. Meruţă Andreea

Dr. Meruţă Andreea, Medic Primar Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă, are peste 10 ani de experienţă în a reda încrederea de sine a pacientelor. Doamna doctor este supraspecializată în domeniul chirurgiei sânului şi are stagii de pregătire în clinici medicale de prestigiu din Paris şi Lyon.

Mamoplastia de reducţie Bucureşti-3

Sânii prea mari pot produce dureri de coloană, de umeri, iritaţii cronice ale pielii, dificultate de alegere a lenjeriei intime, precum şi complexe psihologice şi emoţionale. Mamoplastia de reducţie realizată la clinica noastră din Bucureşti este o intervenţie chirurgicală care oferă posibilitatea reformării unor sâni frumoşi, cu îndepărtarea tuturor neplăcerilor legate de volumul exagerat al acestora.

Intervenţia de reducţie mamară are ca scop formarea unor sâni de volum mai mic, ridicaţi şi mai fermi şi constă în îndepărtarea excesului de piele, grăsime şi glandă mamară, cu repoziţionarea ţesuturilor restante şi a areolei şi reconstrucţia unei forme naturale a bustului. Dacă întâmpini dificultăți în ceea ce privește bustul tău prea mare, nu ezita și solicită ajutorul Clinicii Estet Laser din Bucureşti pentru o reducţie mamară! Dr. Meruţă Andreea îți stă la dispoziție cu soluții optime pentru nevoile tale estetice!

Reducţie mamară Bucureşti preţ

Preţul pentru reducţia mamară realizată în Bucureşti la Clinica Estet Laser variază între 3000 şi 3500 de euro, în funcţie de particularităţi, de necesităţi şi de amploarea intervenţiei. Aici vei găsi toate preţurile, dar dacă vrei să ştii exact cât te va costa operaţia de reducţie mamară, este necesară o consultaţie.

Reducţie mamară Bucureşti - întrebări frecvente

Când este recomandată reducţia mamară?

La clinica noastră din Bucureşti recomandăm operaţia de reducţie mamară tuturor pacienților care suferă din cauza greutăţii prea mari a sânilor de dureri de spate, de gât sau de umeri.

De asemenea, este o intervenţie pe care o sugerăm în cazul sânilor căzuţi şi deformaţi din cauza greutăţii exagerate, dar şi în cazul disproporţiei prea mari între sâni şi restul trunchiului.

Cum îmi pot da seama că sânii mei sunt prea grei şi că ar putea fi necesară o reducţie mamară?

Pe lângă durerile de spate, de gât şi de umeri de care suferă majoritatea pacienţilor cu sâni mult prea grei, mai sunt şi alte inconveniente sau semne că ar putea fi necesară o reducţie mamară. Poate fi vorba despre imposibilitatea de a presta diverse activităţi sportive sau cotidiene, disconfort în timpul acestora, apariţia pe umeri a urmelor de la bretelele sutienului sau iritaţii frecvente ale pielii de la nivelul şanţului submamar.

La ce ar trebui să mă aştept înainte de operaţia de reducţie mamară?

Dacă ai decis să apelezi la serviciile Clinicii Estet Laser din Bucureşti pentru o reducţie mamară, vom începe cu pregătirea preoperatorie. Aceasta este necesară pentru a asigura un rezultat de cea mai bună calitate în urma operaţiei şi include realizarea unui scurt istoric medical, un examen clinic, un set de analize uzuale, o mamografie sau o ecografie mamară şi fotografii preoperatorii. De asemenea, va mai fi o discuţie cu medicul, în care sunt stabilite scopul operaţiei şi aşteptările postoperatorii.

Optează pentru reducţia mamară în Bucureşti la Clinica Estet Laser şi scapă de problemele cauzate de sânii prea grei!

În ce constă procedura de reducţie mamară?

Intervenţia se va face sub anestezie generală, durează 2-3 ore şi necesită internarea peste noapte în Clinica Estet Laser. Tehnicile de reducţie mamară realizate în Bucureşti variază funcţie de mărimea sânului, de volumul care trebuie îndepărtat şi de locul unde este plasată actuala areolă, precum şi de anumite caracteristici personale (înălţime, lăţime torace, greutate şi vârstă).

De la nivelul sânilor va fi excizat excesul de glandă mamară, ţesut adipos şi piele, iar ţesuturile rămase vor fi rearanjate astfel încât să redea o formă naturală, plăcută estetic a sânilor, iar areola va fi repozitionată. În majoritatea cazurilor, cicatricile care rămân sunt plasate în formă de ancoră sau T ( în jurul areolei, vertical de la areola în şanţul de sub sân şi în şanţul submamar). 

Uneori se poate folosi tehnică cu cicatrice verticală, dar numai când se fac reducţii mai mici sau doar ridicare de sân, fără reducţie mamară.

În ce constă recuperarea postoperatorie după reducţia mamară?

După finalizarea operaţiei, pacienţii sunt duşi în salonul postoperator unde vor fi ţinuţi sub observaţie pentru a ne asigura de sănătatea şi bunăstarea lor. Datorită efectelor substanţelor anestezice, revenirea completă poate dura până la 12-24 ore, deci condusul este contraindicat, motiv pentru care recomandăm să rogi un membru al familiei să te ajute cu transportul. 

Primele 2 săptămâni, sânii vor fi mai edematiaţi şi mai sensibili. Firele de sutură se scot la 14 zile, iar stările de oboseală și de durere vor fi simțite timp de câteva zile de la operație.

Imediat după intervenţie va trebui să porţi o bustieră elastică care susţine sânii nou formaţi, timp de 6-8 săptămâni. Se va reveni la control la intervalele prestabilite (2 săptămâni, 1 lună, 2 luni, 6 luni, 1 an şi apoi anual), se va evita efortul fizic deosebit şi expunerea la soare pentru a scădea riscul formării unei cicatrici inestetice.

După cât timp este vizibil rezultatul reducţiei mamare?

Imediat postoperator pacientele sunt satisfăcute de eliminarea durerilor de spate şi de umeri prin reducerea greutăţii sânilor, de aspectul mult îmbunătăţit al sânilor, precum şi de faptul că găsesc mult mai uşor haine care să se potrivească bustului lor.

Rezultatul estetic definitiv al sânilor este vizibil la 6 luni -1 an postoperator, moment în care procesele interne de cicatrizare şi remodelare a ţesuturilor se finalizează. 

Sunt reguli care trebuie respectate după reducţia mamară?

Da! Pentru o recuperare cât mai rapidă, nedureroasă şi fără complicaţii, recomandăm respectarea câtorva reguli pentru primele 6 săptămâni postoperator. Nu se va ridica braţul peste umăr, nu se vor ridica greutăţi mai mari de 3 kg, se va dormi cât mai mult pe spate, se vor evita traumatismele locale, efortul fizic intens şi antrenamentele la sala de forţă. 

De asemenea, pentru a micşora riscul formării unei cicatrici vizibile, se va evita expunerea la la soare pentru 6 luni postoperator. Va fi necesară o ecografie de control anuală pentru a monitoriza poziţia şi starea protezelor, cât şi a exclude apariţia unor leziuni intramamare.

Reducţie mamară Bucureşti - recenzii

“Cred că toate femeile se sperie când aud de reducerea sânilor. Şi eu am fost aşa. Durerile de spate au apărut pe la vârsta de 14 ani şi an după an, au devenit din ce în ce mai deranjante. Nu puteam alerga, nu puteam dansa în voie, bretelele de la sutien mă deranjau cumplit. Timp de 15 ani viaţa mea a fost, pur şi simplu, un chin iar operaţia de micşorare a sânilor a venit ca o binecuvântare. Regret doar că nu am făcut-o mai devreme!”

Mariana Simion Velea, 29 de ani

“Sigur, sânii mari sunt frumoşi şi atragi cu ei imediat toată atenţia, dar cât disconfort aduc doar femeile ştiu. Pentru mine operaţia de micşorare de sâni pe care am făcut-o la Clinica Estet Laser a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Mulţumesc Doamnei Meruţă pentru tot ce a făcut pentru mine. Mi-a schimbat viaţa!”

Ileana Stancu – 36 ani

“Dacă ştiam mai devreme de ea sigur o făceam şi nu mă mai chinuiam atâta timp. După micşorarea sânilor mă simt mai liberă şi pot şi eu să fac tot ce vreau. Fetelor, nu va mai chinuiţi degeaba, că nu merită!”

Valentina Manea – 38 ani

“Îmi place să fac sport şi sânii erau o problemă mare. Ca să nu mai zic cât de aiurea mă simţeam când intrăm în sală şi toţi ochii erau pe mine… Da, am fost o femeie cu sâni mari, am ales să îi micşorez cu două numere la cupe şi nu regret decât că nu am făcut-o mai repede!”

Minodora Ion – 29 ani

Vrei mai multe informaţii despre operaţia de reducţie mamară Bucureşti? Contactează-ne!

Nu ezita să ne contactezi pentru detalii sau o programare la numărul  +40 721 241 772 sau la adresa de email contact@clinicaestetlaser.ro. Şi, dacă vrei să ne cunoaştem, te aşteptăm la Clinica Estet Laser care se află pe Str. Căluşei 11, sector 2, Bucureşti, ROMÂNIA.

Alege să te simţi bine în propria piele şi elimină neplăcerile cauzate de sânii prea grei sau deformaţi. Bucură-te de beneficiile unei reducţii mamare realizată în Bucureşti în cele mai bune condiţii la Clinica Estet Laser şi redobândeşte-ţi calitatea vieţii şi încrederea în sine!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Pentru a avea nasul pe care îl doreşti sau pentru a scăpa de problemele respiratorii cu care te confrunţi, o operaţie de rinoplastie în clinica noastră din Bucureşti este cea mai bună alegere.

Împlineşte-ţi visul de a avea sâni perfecţi şi ia în considerare o operaţie de implant mamar la clinica Estet Laser din Bucureşti.

Operaţia de care ai nevoie pentru ridicarea, redobândirea conturului şi frumuseţii sânilor se numeşte mastopexie şi se poate face la clinica noastră.

Uită de problema sânilor prea grei sau deformaţi care cauzează o postură incorectă, dureri de spate şi îţi limitează capacitatea de mişcare! Optează pentru o reducţie mamară la clinica noastră din Bucureşti.

Pentru a-ţi redobândi liniile armonioase ale corpului şi pentru a uita de burtică, ia în considerare operaţia de abdominoplastie pe care o poţi face la clinica Estet Laser.

Dacă metodele clasice nu au dat rezultate şi vrei să spui adio ţesuturilor adipoase de pe burtă, picioare sau alte zone ale corpului, poţi opta pentru o procedura de lipoaspiraţie făcută în Bucureşti, la clinica Estet Laser.

O blefaroplastie făcută la clinica noastră din Bucureşti durează doar două ore. Poţi pleca acasă imediat şi te va ajuta să uiţi de aspectul inestetic al pielii din jurul ochilor.

Redobândeşte-ţi aspectul tânăr şi contracarează efectele vizibile ale trecerii timpului apelând la o operaţie de lifting chirurgical realizată în cadrul clinicii noastre Estet Laser.

Uită de problema varicelor inestetice şi dureroase şi fă acum o programare pentru o consultaţie la clinica Estet Laser din Bucureşti – te putem ajuta.

La clinica noastră din Bucureşti te putem ajuta să ameliorezi ridurile inestetice şi să dai volum buzelor şi anumitor zone faciale prin injectare de acid hialuronic.

Dacă vrei să netezeşti ridurile dinamice ale feţei, nu ezita să ne contactezi. La clinica noastră din Bucureşti putem să te ajutăm cu injectare de toxina botulinică, pentru un ten vizibil întinerit.

Dispunem de aparatură de ultimă generaţie pentru Lifting Laser Endolift şi te putem ajuta să îţi redobândeşti rapid aspectul tineresc.

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!