Mastopexie
Lifting mamar
Ridicarea sânilor

Mastopexie / Lifting mamar / Ridicarea sânilor

Intervenţia de care ai nevoie pentru redobândirea conturului şi a frumuseţii sânilor

Cauzele lăsării sânilor (ptoza mamară) sunt nenumărate, iar pierderea frumuseţii şi a fermităţii bustului îţi poate afecta imaginea şi încrederea în tine însăţi. Există posibilitatea de a apela la mastopexie, lifting mamar sau ridicarea sânilor, toate fiind denumiri pentru aceeaşi intervenţie prin care este eliminat excesul de piele şi se reface forma sânului.

Mastopexia - procedura care te poate ajuta să ai din nou un
bust tânăr şi atrăgător

Ptoza mamară poate fi cauzată de variaţiile bruşte de greutate, de alăptare, de schimbările hormonale sau de pierderea elasticităţii pielii care este un proces fiziologic legat de înaintarea în vârstă. Mastopexia / liftingul mamar / ridicarea sânilor realizată la Clinica Estet Laser din Bucureşti este procedura prin care se elimină excesul de piele, se strânge ţesutul din jur şi se reface şi remodelează conturul sânilor, rezultatul fiind un bust cu aspect de invidiat. Este o intervenţie care se poate asocia, în funcţie de necesităţi şi dorinţele clientei, cu reducerea volumului sânilor, o prezervare a acestuia sau chiar şi o augmentare mamară.

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti
mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti

Procedura de mastopexie este realizată în Clinica Estet Laser în condiţii de maximă siguranţă de Dna. Dr. Meruţă Andreea şi are rezultate excelente, fiind recomandată în următoarele situaţii:

Vrei să îţi redobândeşti tinereţea şi frumuseţea bustului? Mastopexia este o soluţie pentru orice femeie! Fă acum o programare la Clinica Estet Laser pentru a discuta cu medicul soluţiile optime pentru tine!

Mastopexie / lifting mamar / ridicarea sânilor - de ce să apelezi
la Clinica Estet Laser

Dacă ai hotărât să apelezi la o mastopexie pentru a-ţi redobândi frumuseţea bustului, te aşteptam în Clinica Estet Laser din Bucureşti.

 Iată ce ne recomandă ca fiind alegerea optimă pentru tine:

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti, implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)

Programează-te pentru o mastopexie la Estet Laser şi bucură-te în cel mai scurt timp de înfăţişarea pe care ţi-o doreşti!

Mastopexie / lifting mamar / ridicarea sânilor

Procedura care îţi poate schimba viaţa

Nu mai trebuie să treci cu vederea faptul că sânii tăi s-au lăsat în urma alăptării sau a slăbirii bruşte şi nici să eviţi să te priveşti în oglindă. Mastopexia realizată la Clinica Estet Laser este o procedură sigură care îţi garantează redobândirea frumuseţii bustului şi a încrederii în tine însăţi.

Decizia de a apela la o procedură de lifting mamar sau de ridicare a sânilor este o decizie personală care îţi poate schimba mult viaţa în bine. Clinica Estet Laser apelează la proceduri chirurgicale moderne şi foloseşte metode eficiente şi sigure. De asemenea, Clinica Estet Laser colaborează cu Dr. Meruţă Andreea care este supraspecializată în chirurgia sânului şi are peste 10 ani de experienţă în domeniu.

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti
mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti
mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti

Lifting mamar - pregătire preoperatorie

Pentru a ne asigura de cele mai bune rezultate ale intervenţiei de lifting mamar, la Clinica Estet Laser din Bucureşti acordăm o atenţie deosebită pregătirii preoperatorii care include:

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)

Mastopexie - în ce constă procedura

Intervenţia de mastopexie se va face sub anestezie generală şi durează 2-3 ore, pacienta rămânând peste noapte sub observaţie în Clinica Estet Laser din Bucureşti. Tehnicile de reducţie mamară variază în funcţie de mărimea şi de gradul de ptoză a sânului, de locul unde este plasată actuala areola şi dimensiunea acesteia, precum şi de anumite caracteristici personale (înălţime, lăţime torace, greutate, vârstă). De asemenea, procedura poate fi asociată şi cu o intervenţie de reducţie mamară sau de augmentare mamară cu implant siliconic.

Lifting mamar - cicatrice postoperatorii

În urma procedurii de mastopexie, cicatricile pot avea trei forme în funcţie de gradul ptozei şi implicit de tehnica operatorie folosită. În cazul unui grad mic de lăsare al sânului, se poate opta pentru o mastopexie periareolara, caz în care cicatricea este plasată la marginea dintre areola şi pielea normală a sânului. În cazuri mai pronunţate de ptoză poate fi necesară adăugarea unei cicatrici verticale, ce va avea aspectul unei linii fine ce se întinde de la areola până la nivelul şanţului submamar. În majoritatea cazurilor de ptoză severă, cicatricile care rămân sunt plasate în formă de ancoră sau T (în jurul areolei, vertical de la areola în şanţul de sub sân şi în şanţul submamar). Tehnica ce va fi efectuată este stabilită de doamna dr. Meruţă în funcţie de gradul ptozei observat la consultaţie şi de particularităţile şi dorinţele pacientei.

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti

Indiferent care ar fi tehnica aleasă, suturile vor avea un aspect postoperator al unor linii fine. Cicatricile se dezvoltă postoperator în funcţie de particularităţile şi tipicul de vindecare şi cicatrizare, independent de actul chirurgical, cu atingerea unui aspect final la aproximativ un an postoperator. Chiar dacă va fi cazul formării unor cicatrici supradenivelate, proeminente (cicatrice hipertrofică), acestea pot fi tratate în cursul evoluţiei postoperatorii.

Mastopexie - recuperare

După finalizarea mastopexiei, vei fi ţinută sub observaţie în salonul postoperator al Clinicii Estet Laser din Bucureşti. Revenirea completă din anestezie poate dura între 12 şi 24 de ore, nu va fi posibil să conduci maşina şi vei avea nevoie de ajutor pentru transport. În primele două săptămâni, sânii vor fi mai sensibili şi mai edematiaţi şi, câteva zile după operaţie, vei avea stări de oboseală şi de disconfort. Firele de sutură se scot după cca 14 zile.

Imediat după intervenţie, pentru 6 – 8 săptămâni, va trebui să porţi o bustieră elastică care susţine sânii nou formaţi. De asemenea, vei reveni la control la intervale prestabilite (două săptămâni, o lună, două luni, şase luni, un an şi apoi anual), vei evita eforturile fizice deosebite şi expunerea la soare pentru a scădea riscul formării unei cicatrici inestetice.

Rezultatul operaţiei de mastopexie este vizibil după 6 luni sau chiar un an postoperator, moment în care procesele interne de cicatrizare şi remodelare a ţesuturilor se finalizează. Va fi necesar să efectuezi o ecografie de control anuală pentru a monitoriza poziţia şi starea protezelor, cât şi pentru a exclude apariţia unor leziuni intramamare.

 De asemenea, pentru o recuperare cât mai rapidă, nedureroasă şi fără complicaţii, în primele şase săptămâni postoperatorii este recomandat să respecţi următoarele reguli:

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti
mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti

Mastopexie / lifting mamar / ridicarea sânilor - preţ

Preţul orientativ al procedurii de lifting mamar realizată la Clinica Estet Laser din Bucureşti îl poţi găsi aici. Acesta poate varia, însă, în funcţie de amploarea intervenţiei, necesităţi şi particularităţile situaţiei. În concluzie, dacă vrei să ştii exact cât te va costa intervenţia de mastopexie, este necesară o consultaţie. Ca idee, însă, poate fi cuprins între 2.500 şi 4.000 de euro.

Optează pentru o mastopexie la Clinica Estet Laser şi îmbunătăţeşte-ţi aspectul decolteului! Este o soluţie la care poţi apela şi tu!

Mastopexie - întrebări frecvente

Care este momentul cel mai bun pentru o mastopexie?

Mastopexia sau liftingul mamar este indicat să fie realizată după ultima naştere şi perioadă de alăptare. O nouă sarcină şi alăptare pot cauza o nouă ptoză mamară.

Cât timp durează recuperarea după procedura de mastopexie?

Perioada de recuperare variază între două şi şase săptămâni, în funcţie de tehnica aleasă şi de caracteristicile cazului.

Rezultatele liftingului mamar se pot pierde în timp? Sânii pot coborî din nou?

Da. Chiar dacă femeia nu mai trece prin sarcina şi alăptare, lăsarea sânilor poate fi cauzată şi de fluctuaţiile de greutate, dereglări hormonale şi înaintarea în vârstă. Din păcate, gravitaţia îşi lasă amprenta şi mastopexia nu poate garanta rezultate pe viaţă.

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti

Optează pentru o mastopexie la Clinica Estet Laser şi îmbunătăţeşte-ţi aspectul decolteului! Este o soluţie la care poţi apela şi tu!

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti

Care sunt riscurile unei mastopexii?

Riscurile sunt cele asociate cu o intervenţie chirurgicală normală: infecţii, hematoame, cicatrizare problematică a ţesuturilor. Din fericire, datorită tehnicii impecabile folosite la Clinica Estet Laser, aceste complicaţii sunt extrem de rare.

Nu am alăptat şi nici nu am slăbit brusc - sânii mei au fost întotdeauna mai puţin fermi. Se poate face ceva?

Mastopexia poate rezolva această problemă. Programează-te la o consultaţie şi vom vedea care este soluţia optimă pentru ca tu să ai un bust de invidiat!

Rinoplastie - recenzii

“Sunt mămica a doi gemeni şi sânii s-au lăsat mult după alăptare. Şi fuseseră atât de frumoşi…Liftingul mamar făcut la Clinica Estet Laser mi-a schimbat radical viaţa. Acum arăt parcă mai bine ca înainte şi îmi place să port decolteuri cât mai largi. Fetelor, nu mai şovăiţi, merită!”

Ildiko Petunia – 30 ani

“Nici nu vreau să îmi mai amintesc cum mă simţeam înainte de această intervenţie! M-am recuperat perfect în doar trei săptămâni şi, chiar dacă încă se mai vede cicatricea, sunt mândră de sânii mei. Încă mai port bustieră, dar cred că voi putea renunţa la ea curând. Abia aştept să fac plajă fără sutien!”

Elena Teodorescu – 28 ani

“Sânii mei au fost întotdeauna mai lăsaţi şi nu am fost niciodată împăcată cu felul cum arăt. Purtam sutien chiar şi în casă şi numai cu bureţi ca să îmi ridice un pic sânii. Operaţia de la Estet Laser mi-a schimbat complet viaţa! Sunt atât de mulţumită de felul în care arăt acum şi nu pot decât să îi mulţumesc doamnei doctor Meruţă! Ea a fost cea care m-a încurajat să fac intervenţia şi a fost atât de aproape de mine! Este un medic de nota 100!”

Viorica Manea – 32 ani

Ai decis să îţi redobândeşti frumuseţea decolteului printr-un lifting mamar? Contactează-ne!

Vrei mai multe detalii despre liftingul mamar sau să te programezi pentru o primă consultaţie? Nu ezita să ne contactezi pentru detalii sau o programare la numărul  +40 721 241 772 sau la adresa de email contact@clinicaestetlaser.ro. Şi, dacă vrei să ne cunoaştem, te aşteptam la Clinica Estet Laser care este pe Str. Căluşei 11, sector 2, Bucureşti, ROMÂNIA.

Alege să te simţi cât mai bine şi să fii mulţumită de modul în care arăţi. Redobândeşte-ţi încrederea în tine însăţi şi frumuseţea decolteului şi bucură-te de beneficiile unei mastopexii realizate în condiţii de maximă siguranţă la Clinica Estet Laser din Bucureşti!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Pentru a avea nasul pe care îl doreşti sau pentru a scăpa de problemele respiratorii cu care te confrunţi, o operaţie de rinoplastie în clinica noastră din Bucureşti este cea mai bună alegere.

Împlineşte-ţi visul de a avea sâni perfecţi şi ia în considerare o operaţie de implant mamar la clinica Estet Laser din Bucureşti.

Operaţia de care ai nevoie pentru ridicarea, redobândirea conturului şi frumuseţii sânilor se numeşte mastopexie şi se poate face la clinica noastră.

Uită de problema sânilor prea grei sau deformaţi care cauzează o postură incorectă, dureri de spate şi îţi limitează capacitatea de mişcare! Optează pentru o reducţie mamară la clinica noastră din Bucureşti.

Pentru a-ţi redobândi liniile armonioase ale corpului şi pentru a uita de burtică, ia în considerare operaţia de abdominoplastie pe care o poţi face la clinica Estet Laser.

Dacă metodele clasice nu au dat rezultate şi vrei să spui adio ţesuturilor adipoase de pe burtă, picioare sau alte zone ale corpului, poţi opta pentru o procedura de lipoaspiraţie făcută în Bucureşti, la clinica Estet Laser.

O blefaroplastie făcută la clinica noastră din Bucureşti durează doar două ore. Poţi pleca acasă imediat şi te va ajuta să uiţi de aspectul inestetic al pielii din jurul ochilor.

Redobândeşte-ţi aspectul tânăr şi contracarează efectele vizibile ale trecerii timpului apelând la o operaţie de lifting chirurgical realizată în cadrul clinicii noastre Estet Laser.

Uită de problema varicelor inestetice şi dureroase şi fă acum o programare pentru o consultaţie la clinica Estet Laser din Bucureşti – te putem ajuta.

La clinica noastră din Bucureşti te putem ajuta să ameliorezi ridurile inestetice şi să dai volum buzelor şi anumitor zone faciale prin injectare de acid hialuronic.

Dacă vrei să netezeşti ridurile dinamice ale feţei, nu ezita să ne contactezi. La clinica noastră din Bucureşti putem să te ajutăm cu injectare de toxina botulinică, pentru un ten vizibil întinerit.

Dispunem de aparatură de ultimă generaţie pentru Lifting Laser Endolift şi te putem ajuta să îţi redobândeşti rapid aspectul tineresc.

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!