Despre noi

Home » Despre noi

Clinica Estet Laser, una dintre cele mai bune clinici private de chirurgie estetică din Bucureşti, a fost fondată în 2003 de Dr. Abu-Baker Abu-Baker. De-a lungul timpului, Dr. Abu-Baker a colaborat cu alţi medici de renume, reuşind să creeze un adevărat centru de excelență în chirurgia plastică şi dotând clinica cu aparatură modernă de ultima generaţie specializată pentru efectuarea diverselor tipuri de intervenţii estetice.

În 2019, când Dr. Abu-Baker Abu-Baker s-a stins, clinica a fost preluată cu pasiune şi dăruire de fiul acestuia, Dr. Abu-Baker Abdalah, medic rezident chirurgie plastică şi estetică. Acesta duce excelenţa mai departe şi are numeroase colaborări cu medici specializaţi în chirurgie plastică şi estetică, dar şi medici specializaţi în chirurgie generală şi vasculară. 

Prin urmare, Clinica Estet Laser continuă să funcţioneze cu succes, păstrând spiritul şi amintirea fondatorului ei.

Serviciile oferite de Clinica Estet Laser

Obiectivul nostru constă în obţinerea celor mai bune rezultate posibile cu maxim de siguranţă şi toţi clienţii care apelează la noi să se bucure de înfăţişarea lor. Clinica Estet Laser oferă soluţii cosmetice şi reconstructive chirurgicale şi non-chirurgicale de cea mai bună calitate, personalizate pentru nevoile fiecărui pacient în parte. 

Dispunem de un centru de ultimă generaţie, dotat cu aparatură de vârf, în care profesează cei mai buni medici din domeniu, iar cei interesaţi pot apela la noi pentru:

Rinoplastie

Rinoplastie

Varice

Varice

Modelare corporală

Modelare corporală

Implant mamar

Implant mamar

Reducţie mamară

Lifting mamar

Lifting mamar

Abdominoplastie

Lipoaspiraţie

Lipoaspiraţie

Blefaroplastie

Blefaroplastie

Endolift

Endolift

Lifting facial chirurgical

Lifting facial nechirurgical

Lifting facial nechirurgical

Tratamente faciale nonchirurgicale

Echipa Clinicii Estet Laser

Ne bazăm activitatea pe o echipă calificată, profesionistă şi talentată cu experienţă în domeniu. Aceasta este formată din:

Conf. Univ. Dr. Parasca Sorin

Conf. Univ. Dr. Parasca Sorin
WhatsApp Image 2022-11-02 at 23.51.57 (1)

Dr. Berbecar-Zeca Cristina

Dr. Meruţă Andreea

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti, implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)
WhatsApp-Image-2019-05-06-at-15.24.48

Dr. Banacu Luminiţa

Dr. Munteanu Iuri

Aparitii in presa

Interviu despre implant mamar

Tot ce ar trebui sa stii despre implantul mamar – Dr. Meruta Andreea, medic la Clinica Estet Laser ne raspunde

Infiintata de mai bine de 20 de ani de regretatul Dr. Abu-Baker Abu-Baker, Clinica Estet Laser din Bucuresti este in prezent una dintre cele mai bune clinici private de chirurgie estetica. Dotata cu aparatura de ultima generatie si colaborand cu medici de succes si cu experienta, Clinica Estet Laser a devenit in timp un centru de excelenta care isi duce misiunea mai departe prin Dr. Abu-Baker Abdalah, medic rezident chirurgie plastica si estetica.

Dornic sa pastreze viu spiritul tatalui sau si pasionat de domeniul in care se specializeaza, Dr. Abu-Baker Abdalah s-a inconjurat de o echipa de medici specializati in chirurgie plastica si estetica. Printre acestia se numara si Dr. Mereuta Andreea, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Interviu despre rinoplastie

Tot ce ar trebui sa stii despre rinoplastie – Conf. Univ. Dr. Parasca Sorin, medic la Clinica Estet Laser ne raspunde

Clinica Estet Laser, una dintre cele mai bune clinici private de chirurgie estetica din Bucuresti, a fost infiintata in urma cu aproape 20 de ani de Dr. Abu-Baker Abu-Baker. Prin dotari de ultima generatie si colaborari de succes cu medici specialisti de renume, pana in 2019, cand s-a stins, Dr. Abu-Baker Abu-Baker a reusit sa creeze aici un adevarat centru de excelenta.

In prezent, Clinica Estet Laser continua sa functioneze si sa duca excelenta mai departe sub indrumarea fiului, Dr. Abu-Baker Abdalah, medic rezident chirurgie plastica si estetica. Pasionat de domeniul in care se specializeaza si dornic sa pastreze viu spiritul tatalui sau, Dr. Abu-Baker Abdalah s-a inconjurat de o echipa de medici specializati in chirurgie plastica si estetica.

Unde ne găsești?

Sediul clinicii este pe Str. Căluşei 11, sector 2, Bucureşti, ROMÂNIA. Suntem disponibili oricând şi cei interesaţi pot face programări 24/7 direct pe site, de luni până vineri între 08:00 şi 21:00 la numărul de telefon 0721 241 772, trimiţând un email la adresa contact@clinicaestetlaser.ro sau folosind formularul de contact de pe site.

Din dragoste pentru frumuseţe şi pentru a păstra vie amintirea Dr. Abu-Baker Abu-Baker, Clinica Estet Laser duce mai departe excelența. Te aşteptăm cu dotări de ultimă generaţie şi o echipă de medici şi de asistente cu experienţă care îşi iubesc meseria şi pun pasiune în tot ceea ce fac. 

Alături de noi poţi atinge perfecţiunea şi poţi dobândi aspectul pe care ţi-l doreşti!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Pentru a avea nasul pe care îl doreşti sau pentru a scăpa de problemele respiratorii cu care te confrunţi, o operaţie de rinoplastie în clinica noastră din Bucureşti este cea mai bună alegere.

Împlineşte-ţi visul de a avea sâni perfecţi şi ia în considerare o operaţie de implant mamar la clinica Estet Laser din Bucureşti.

Operaţia de care ai nevoie pentru ridicarea, redobândirea conturului şi frumuseţii sânilor se numeşte mastopexie şi se poate face la clinica noastră.

Uită de problema sânilor prea grei sau deformaţi care cauzează o postură incorectă, dureri de spate şi îţi limitează capacitatea de mişcare! Optează pentru o reducţie mamară la clinica noastră din Bucureşti.

Pentru a-ţi redobândi liniile armonioase ale corpului şi pentru a uita de burtică, ia în considerare operaţia de abdominoplastie pe care o poţi face la clinica Estet Laser.

Dacă metodele clasice nu au dat rezultate şi vrei să spui adio ţesuturilor adipoase de pe burtă, picioare sau alte zone ale corpului, poţi opta pentru o procedura de lipoaspiraţie făcută în Bucureşti, la clinica Estet Laser.

O blefaroplastie făcută la clinica noastră din Bucureşti durează doar două ore. Poţi pleca acasă imediat şi te va ajuta să uiţi de aspectul inestetic al pielii din jurul ochilor.

Redobândeşte-ţi aspectul tânăr şi contracarează efectele vizibile ale trecerii timpului apelând la o operaţie de lifting chirurgical realizată în cadrul clinicii noastre Estet Laser.

Uită de problema varicelor inestetice şi dureroase şi fă acum o programare pentru o consultaţie la clinica Estet Laser din Bucureşti – te putem ajuta.

La clinica noastră din Bucureşti te putem ajuta să ameliorezi ridurile inestetice şi să dai volum buzelor şi anumitor zone faciale prin injectare de acid hialuronic.

Dacă vrei să netezeşti ridurile dinamice ale feţei, nu ezita să ne contactezi. La clinica noastră din Bucureşti putem să te ajutăm cu injectare de toxina botulinică, pentru un ten vizibil întinerit.

Dispunem de aparatură de ultimă generaţie pentru Lifting Laser Endolift şi te putem ajuta să îţi redobândeşti rapid aspectul tineresc.

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!