Acid hialuronic

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un tip de filler dermic. Acesta poate fi regasit natural in organism, cu cele mai mari concentratii la nivelul articulatiilor, ochilor si pielii. La nivel tegumentar, acidul hialuronic atrage apa, fapt ce duce la hidratarea pielii. Pe masura ce imbatranim, tesutul adipos, muschii, oasele si pielea fetei incep sa se subtieze, sa se atrofieze. Aceasta pierdere de volum duce la un aspect imbatranit, ptotic al structurilor faciale, cu formarea de riduri si linii fine la nivelul fetei si de subtiere a buzelor.

Acidul hialuronic este folosit pentru ameliorarea ridurilor si plicilor de la nivelul fetei si crearea de structura si volum la nivel facial si al buzelor. Efectele injectarii se vad imediat si se pastreaza pentru un timp de aproximativ 4-6 luni.

O varietate de produse de tip filler cu acid hialuronic sunt prezente in piata in momentul de fata. Fiecare dintre aceste produse are caracteristici unice care influenteaza locul optim de injectare al produsului si remanenta acestuia dupa interventie.

Rezultatele si longevitatea acestora variaza de la pacient la pacient si sunt influentate de locul implantarii fillerului, de proprietatile individuale ale fillerului de acid hialuronic folosit, de varsta pacientului si de caracteristicile individuale ale pielii pacientului. De exemplu, rezultatele de la nivelul buzelor au o remanenta medie de 6 luni, in timp ce ameliorarea santurilor nazolabiale poate rezista pana la 9-12 luni.

Medicul specialist va evalua ariile de la nivelul fetei care pot fi ameliorate cu ajutorul fillerelor cu acid hialuronic si, impreuna cu dumneavoastra, veti crea un plan de tratament individualizat.

Inainte de a incepe procedura, va vom aplica la nivelul zonelor ce urmeaza a fi tratate o crema cu rol anestezic, pentru a diminua disconfortul din momentul injectarii si a va produce o experienta placuta pe parcursul tratamentului.

Cand putem folosi fillerele cu acid hialuronic?

Fillerele cu acid hialuronic sunt utile pentru tratarea:

 • Ridurilor statice
 • Santurilor nazolabiale
 • Liniilor de “marioneta”
 • Riduri fine din jurul gurii
 • Cearcanelor
 • Volumizarea si conturarea buzelor
 • Augmentarea pometilor
 • Rejuvenarea pielii de pe spatele mainilor

Care sunt contraindicatiile acestui tratament:

Fillere cu acid hialuronic nu sunt recomandate in cazurile de:

 • Infectii faciale sau herpes oral activ
 • Infectii in aria de tratament
 • Diabet necontrolat
 • Afectiuni ale coagularii sangelui
 • Alergie la unul sau mai multe componente a fillerului cu acid hialuronic
 • Paciente gravide sau in proces de alaptare
 • Tratament imunosupresor in momentul interventiei

Care este evolutia dupa injectare?

Efectul fillerelor este vizibil imediat, insa forma definitiva se observa la aproximativ o saptamana dupa injectare, in momentul in care acidul hialuronic se satureaza cu molecule de apa. Efectul este temporar, remanenta acestuia depinde de produsul folosit, de aria care a fost tratata si de caracteristicile dumneavoastra si a pielii dumneavoastra. Remanenta medie a efectelor tratamentul este de aproximativ 6 luni. Asadar, pentru a mentine un rezultat de durata este necesara reactualizarea periodica a tratamentului.

 

 

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Pentru a avea nasul pe care îl doreşti sau pentru a scăpa de problemele respiratorii cu care te confrunţi, o operaţie de rinoplastie în clinica noastră din Bucureşti este cea mai bună alegere.

Împlineşte-ţi visul de a avea sâni perfecţi şi ia în considerare o operaţie de implant mamar la clinica Estet Laser din Bucureşti.

Operaţia de care ai nevoie pentru ridicarea, redobândirea conturului şi frumuseţii sânilor se numeşte mastopexie şi se poate face la clinica noastră.

Uită de problema sânilor prea grei sau deformaţi care cauzează o postură incorectă, dureri de spate şi îţi limitează capacitatea de mişcare! Optează pentru o reducţie mamară la clinica noastră din Bucureşti.

Pentru a-ţi redobândi liniile armonioase ale corpului şi pentru a uita de burtică, ia în considerare operaţia de abdominoplastie pe care o poţi face la clinica Estet Laser.

Dacă metodele clasice nu au dat rezultate şi vrei să spui adio ţesuturilor adipoase de pe burtă, picioare sau alte zone ale corpului, poţi opta pentru o procedura de lipoaspiraţie făcută în Bucureşti, la clinica Estet Laser.

O blefaroplastie făcută la clinica noastră din Bucureşti durează doar două ore. Poţi pleca acasă imediat şi te va ajuta să uiţi de aspectul inestetic al pielii din jurul ochilor.

Redobândeşte-ţi aspectul tânăr şi contracarează efectele vizibile ale trecerii timpului apelând la o operaţie de lifting chirurgical realizată în cadrul clinicii noastre Estet Laser.

Uită de problema varicelor inestetice şi dureroase şi fă acum o programare pentru o consultaţie la clinica Estet Laser din Bucureşti – te putem ajuta.

La clinica noastră din Bucureşti te putem ajuta să ameliorezi ridurile inestetice şi să dai volum buzelor şi anumitor zone faciale prin injectare de acid hialuronic.

Dacă vrei să netezeşti ridurile dinamice ale feţei, nu ezita să ne contactezi. La clinica noastră din Bucureşti putem să te ajutăm cu injectare de toxina botulinică, pentru un ten vizibil întinerit.

Dispunem de aparatură de ultimă generaţie pentru Lifting Laser Endolift şi te putem ajuta să îţi redobândeşti rapid aspectul tineresc.

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!