Blefaroplastie Bucureşti

Blefaroplastie Bucureşti - Intervenţia care îţi va reda frumuseţea şi expresivitatea ochilor

Ochii sunt porţi către suflet şi exprimă cele mai profunde emoţii, iar dacă îi neglijezi, pot părea trişti şi îmbătrâniţi. Dacă vrei să ai din nou un aspect radiant şi să elimini aspectul pleoapelor căzute şi pungile de sub ochi poţi apela la o operaţie de blefaroplastie. La Clinica Estet Laser din Bucureşti, redăm strălucirea și tinerețea aspectului tău, prin eliminarea aspectelor inestetice din jurul ochilor. Intervenţia durează cel mult 2 ore şi vei putea pleca acasă imediat.

Blefaroplastie Bucureşti - ce înseamnă aceasta intervenţie?

O dată cu înaintarea în vârstă, apariţia excesului de piele (în special la nivelul pleoapelor superioare), ridurile şi punguţele cu grăsime, evidente în special la pleoapele inferioare, dau aspectul de faţă tristă, îmbătrânită sau chiar melancolică. Blefaroplastia pe care o realizăm în Bucureşti la Clinica Estet Laser este o intervenţie chirurgicală prin care se îndepărtează excesul de piele de la nivelul pleoapei superioară sau inferioară, precum şi punguţele de grăsime inestetice. Este intervenţia care îţi va reda aspectul tineresc, de ochi vii, strălucitori şi neobosiţi.

Blefaroplastie Bucureşti

Procedura se face sub anestezie locală şi durează între 1 şi 2 ore. Întrucât inciziile sunt realizate foarte aproape de pleoape, sunt greu vizibile. Pacienţii care au apelat la blefaroplastie la clinica noastră din Bucureşti pot pleca imediat acasă şi vor putea reveni la activităţile zilnice după cel mult 7 zile de la intervenţie. La cel mult 7 zile după procedură se vor scoate şi firele de sutură. 

Blefaroplastia este o intervenţie uşor de suportat pentru pacient, iar rezultatele se văd imediat. Reducerea pleoapelor este una dintre cele mai uşoare şi mai rapide intervenţii pentru ameliorarea semnelor de îmbătrânire şi se poate realiza atât pentru pleoapele superioare, cât şi pentru cele inferioare.

Vrei ochi frumoşi şi expresivi? Alege să faci o blefaroplastie la Clinica Estet Laser din Bucureşti!

Intervenţie blefaroplastie Bucureşti - beneficii

Pacienţii care apelează la intervenţia de blefaroplastie la clinica noastră din Bucureşti au diverse motive. Poate fi vorba despre dorinţa de a-şi redobândi aspectul tineresc şi expresiv, dar şi despre necesitatea de a îmbunătăţi vederea afectată de lăsarea excesivă a pleoapelor. Este o intervenţie care ajută la corectarea liniilor fine, a ridurilor, a cearcănelor şi a pungilor de sub ochi şi care te va face să pari mai odihnită şi mai tânără.

Se efectuează în majoritatea cazurilor folosind anestezie locală, ceea ce înseamnă că timpul de recuperare postoperator este minim, iar tu poţi pleca acasă imediat. Totodată, pentru că efectele sunt vizibile aproape instantaneu şi nu vor trece neobservate de către cei din jur, blefaroplastia este o intervenţie care poate ajuta la redobândirea încrederii de sine. În unele cazuri, această intervenţie îmbunătăţeşte considerabil vederea.

Blefaroplastie Bucureşti - de ce să o faci la Clinica Estet Laser?

Pentru a-ţi redobândi tinereţea şi frumuseţea ochilor şi a elimina aspectul inestetic care te îmbătrâneşte dat de pleoapele căzute şi de pungile de dedesubt, poţi opta pentru intervenţia de blefaroplastie. Acesta va fi realizată în Bucureşti la Clinica Estet Laser un cele mai bune condiţii. Ce ne recomandă ca fiind alegerea ideală pentru această intervenţie:

Blefaroplastie Bucureşti

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre blefaroplastie şi fă o programare! Te aşteptăm în Bucureşti la Clinica Estet Laser!

Operaţie pleoape căzute, blefaroplastie Bucureşti - pregătire preoperatorie

Pentru a ne asigura că operaţia pentru pleoapele căzute sau blefaroplastie este realizată în condiţii de maximă siguranţă la clinica noastră va fi necesară o pregătire preoperatorie. Aceasta include realizarea unui scurt istoric medical, un examen clinic, un set de analize medicale uzuale şi fotografii preoperatorii. De asemenea, va mai fi o discuţie cu medicul, în care sunt stabilite scopul operaţiei şi aşteptările postoperatorii pe care le ai.

Intervenţie ridicarea pleoapa Bucureşti - ce implică

Operaţia de blefaroplastie se efectuează folosind anestezia locală. În timpul intervenției se elimină excesul de piele nedorit de la nivelul pleoapelor superioare și inferioare, compartimentele de grăsime subcutanată sunt repozitionate iar forma pleoapelor poate fi modificată dacă este cazul prin procedeul numit cantopexie. Intervenția durează în medie o oră, iar rezultatele se văd imediat postoperator.  Medicii noştri se asigură că rezultatele vor fi pe măsura aşteptărilor, iar disconfortul postoperator va fi minim. Vei putea pleca acasă imediat după finalizarea intervenţiei şi, în prima lună, va trebui să respecţi doar câteva recomandări.

Blefaroplastie Bucureşti - evoluţia postoperatorie

Deoarece este folosită anestezia locală, recuperarea postoperatorie este foarte scurtă, iar tu poţi pleca acasă imediat după finalizarea intervenţiei. Totuşi, avem câteva sugestii legate de îngrijirea postoperatorie pentru a fi siguri de rezultatul operaţiei şi de bunăstarea ta:

Blefaroplastie Bucureşti

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre blefaroplastie şi fă o programare! Te aşteptăm în Bucureşti la Clinica Estet Laser!

Blefaroplastie inferioară Bucureşti

Procedura de blefaroplastie inferioară realizată la Clinica Estet Laser din Bucureşti se va face sub anestezie locală sau sedare şi implică o incizie în partea exterioară a genelor şi îndepărtarea pielii în exces. La final, inciziile vor fi închise cu suturi fine care aproape nu sunt vizibile. Pacientul poate pleca imediat acasă, iar efectul de întinerire este vizibil instantaneu.

O altă procedura de blefaroplastie inferioară este cea transconjunctiva care are ca rezultat îmbunătăţirea aspectului pleoapei inferioare, dar nu lasă cicatrici externe. Este intervenţia prin care se acţionează asupra ţesuturilor mai profunde de grăsime orbitală, asupra ligamentelor şi a septului orbital. Însă, pentru că nu implică incizii, nu se poate folosi pentru a îndepărta excesul de piele, caz în care se recomandă blefaroplastia inferioară clasică.

Blefaroplastie superioară Bucureşti

Blefaroplastia superioară pe care o realizăm în Bucureşti la Clinica Estet Laser necesită doar anestezie locală. În cazul acestei intervenţii se va realiza o incizie discretă pe linia pliului de deasupra genelor, incizie care va fi închisă cu suturi foarte fine. Efectul de întinerire se poate vedea instantaneu iar pacientul poate pleca imediat acasă.

Blefaroplastie Bucureşti preţ

Preţurile pentru toate intervenţiile pe care le realizăm la clinica noastră le poţi vedea aici.

Pentru a şti exact cât te va costa intervenţia, este absolut necesară o consultaţie şi o discuţie detaliată cu medicul specialist.

Ca idee, însă, poţi să plăteşti între 850 şi 1000 euro pentru blefaroplastia superioară, în jur de 1500 de euro pentru cea inferioară şi cca 2100 de euro pentru amândouă.

Blefaroplastie Bucureşti preţ-3

Blefaroplastie Bucureşti - întrebări frecvente

Ce este blefaroplastia?

Blefaroplastia se mai numeşte şi chirurgia pleoapelor şi ajută la întinerirea ochilor care au un aspect obosit şi umflat din cauza pleoapei superioare care atârna peste ei şi a pungilor de dedesubt. În timpul acestei proceduri se îndepărtează pielea în exces şi o cantitate mică de grăsime, iar dacă este necesar, se poate face şi un lifting al sprâncenelor sau modifica forma pleoapelor  prin procedeul numit cantopexie.

Care sunt semnele care mă fac un bun candidat pentru blefaroplastie?

Ai putea avea nevoie de intervenţia de blefaroplastie pe care o realizăm în Bucureşti la clinica Estet Laser dacă pleoapa superioară este lăsată (uneori atât de mult că afectează vederea), ai riduri, exces de piele şi pungi sub ochi.

Voi avea cicatrici după o blefaroplastie?

Da, dar nu vor fi vizibile pentru că sunt mascate de pliurile naturale ale pleoapelor sau de linia genelor.

După vindecare, aceste mici incizii vor deveni aproape nedetectabile.

Este vreo diferenţă între blefaroplastia superioară şi cea inferioară?

Da. În intervenţia de blefaroplastie superioară incizia se face pe linia genelor. În intervenţia de blefaroplastie inferioară incizia se face fie în interiorul pleoapei, fie în exterior, chiar sub gene. În ambele cazuri se îndepărtează excesul de piele şi grăsime şi se corectează pleoapele căzute.

Vrei ochi frumoşi şi expresivi? Alege să faci o blefaroplastie la Clinica Estet Laser din Bucureşti!

Care este perioada de recuperare după o blefaroplastie?

Perioada de recuperare variază, în funcţie de pacient şi de caz, între câteva zile şi două săptămâni. Este posibil ca în această perioadă să fie prezente mici umflături şi vânătăi, dar pacienţii experimentează disconfort minim. Se recomandă aplicarea compreselor reci pentru a reduce umflaturile. Firele de sutură vor fi îndepărtate după o săptămână, moment în care pacientele pot reîncepe să aplice machiajul.

Blefaroplastia include şi ridicarea sprâncenelor?

Nu. Ridicare sprâncenelor într-o poziţie naturală se poate face prin intervenţia de lifting, prin excizie directă sau prin endoscopie. Însăîn cadrul intervenției de blefaroplastie, poziția pleoapelor poate fi modificată cu ajutorul procedurii de cantopexie.

După cât timp pot purta din nou lentilele de contact?

La 2 săptămâni după intervenţia de blefaroplastie sau, mai exact, de îndată ce s-au redus umflăturile din zona ochilor. În toată această perioadă este recomandată purtarea ochelarilor. Imediat după operaţie, vederea poate fi neclară şi înceţoşată din cauza corneei umflate, însă claritatea va reveni complet după câteva zile.

Rezultatele blefaroplastiei sunt permanente?

În general, rezultatele intervenţie de blefaroplastie pe care o realizăm în clinica noastră din Bucureşti sunt de lungă durată. Însă, în timp, din cauza pierderii elasticităţii pielii şi a îmbătrânirii muşchilor faciali ca urmare a expunerii la soare şi a procesului de aging, este posibil să reapară excesul de piele. 

Blefaroplastie Bucureşti - recenzii

“Tratamentele pentru pungile de sub ochi mă ajutau pentru puţin timp şi, oricât încercam să le ascund prin machiaj, mereu arătam obosită. Operaţia a fost un succes şi mă bucur că am făcut-o!”

Emanuela Constantin – 46 ani

“În familia noastră toate femeile au aspectul acesta bătrânicios creat de pleoapele de sus care sunt mult lăsate. Eu am ales să rezolv problema şi am făcut operaţia la Clinica Estet Laser, în Bucureşti şi îi recomand! Serviciile sunt ireproşabile şi m-am simţi extrem de bine tratată! Acum ar vrea şi mama mea să o facă.”

Claudia Dima Vasilică – 35 ani.

“La mine operaţia a fost o necesitate pentru că pleoapa de sus căzuse foarte mult şi aveam probleme cu vederea. În doar două ore s-a rezolvat tot, şi, chiar dacă nu am văzut foarte clar câteva zile că erau ochii umflaţi, după aceea totul a fost super! Păcat că nu m-am gândit mai devreme la asta şi m-am chinuit atâţia ani…”

Veronica Dumitru – 50 ani

“Mie mi-a zis de Clinică Estet Laser o prietenă care a făcut aici ridicarea de pleoape şi arăta mult mai bine. Sigur, când am văzut schimbarea ei, am decis pe loc să vin, în special ca să scap de pungile de sub ochi din cauza cărora arătăm ca o babă! Vă recomand fetelor! Tonele de felii de castraveţi nu fac nimic!”

Elvira Magda Constantin – 40 ani

Vrei ochi frumoşi şi expresivi? Alege să faci o blefaroplastie la Clinica Estet Laser din Bucureşti!

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre blefaroplastie Bucureşti! Fă o programare!

Nu ezita să ne contactezi pentru detalii despre blefaroplastie la clinica noastră din Bucureşti şi o programare la numărul  +40 721 241 772 sau la adresa de email contact@clinicaestetlaser.ro. Şi, dacă vrei să ne cunoaştem, te aşteptam la Clinica Estet Laser care este pe Str. Căluşei 11, sector 2, Bucureşti, ROMÂNIA.

Redobândeşte-ţi expresivitatea, tinereţea şi frumuseţea ochilor şi optează pentru procedura de blefaroplastie! O putem realiza în condiţii optime în Bucureşti la Clinica Estet Laser!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Pentru a avea nasul pe care îl doreşti sau pentru a scăpa de problemele respiratorii cu care te confrunţi, o operaţie de rinoplastie în clinica noastră din Bucureşti este cea mai bună alegere.

Împlineşte-ţi visul de a avea sâni perfecţi şi ia în considerare o operaţie de implant mamar la clinica Estet Laser din Bucureşti.

Operaţia de care ai nevoie pentru ridicarea, redobândirea conturului şi frumuseţii sânilor se numeşte mastopexie şi se poate face la clinica noastră.

Uită de problema sânilor prea grei sau deformaţi care cauzează o postură incorectă, dureri de spate şi îţi limitează capacitatea de mişcare! Optează pentru o reducţie mamară la clinica noastră din Bucureşti.

Pentru a-ţi redobândi liniile armonioase ale corpului şi pentru a uita de burtică, ia în considerare operaţia de abdominoplastie pe care o poţi face la clinica Estet Laser.

Dacă metodele clasice nu au dat rezultate şi vrei să spui adio ţesuturilor adipoase de pe burtă, picioare sau alte zone ale corpului, poţi opta pentru o procedura de lipoaspiraţie făcută în Bucureşti, la clinica Estet Laser.

O blefaroplastie făcută la clinica noastră din Bucureşti durează doar două ore. Poţi pleca acasă imediat şi te va ajuta să uiţi de aspectul inestetic al pielii din jurul ochilor.

Redobândeşte-ţi aspectul tânăr şi contracarează efectele vizibile ale trecerii timpului apelând la o operaţie de lifting chirurgical realizată în cadrul clinicii noastre Estet Laser.

Uită de problema varicelor inestetice şi dureroase şi fă acum o programare pentru o consultaţie la clinica Estet Laser din Bucureşti – te putem ajuta.

La clinica noastră din Bucureşti te putem ajuta să ameliorezi ridurile inestetice şi să dai volum buzelor şi anumitor zone faciale prin injectare de acid hialuronic.

Dacă vrei să netezeşti ridurile dinamice ale feţei, nu ezita să ne contactezi. La clinica noastră din Bucureşti putem să te ajutăm cu injectare de toxina botulinică, pentru un ten vizibil întinerit.

Dispunem de aparatură de ultimă generaţie pentru Lifting Laser Endolift şi te putem ajuta să îţi redobândeşti rapid aspectul tineresc.

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!