Rinoplastie

Rinoplastie - procedura prin care
poţi avea nasul pe care ţi-l doreşti

Indiferent dacă te confrunţi cu probleme de respiraţie sau, pur şi simplu, îţi doreşti un aspect facial mai armonios, rinoplastia este procedura de care ai nevoie. La Clinica Estet Laser din Bucureşti poţi face operaţie la nas în cele mai bune condiţii, beneficiind de servicii ireproşabile, tehnologie de ultimă generaţie şi supraveghere postoperatorie profesională.

Rinoplastie - operaţia care îţi poate îmbunătăţi viaţa

Operaţiile estetice, printre care şi rinoplastia, nu mai sunt de mult o simplă modă, devenind în unele situaţii o necesitate. O operaţie la nas poate avea motive de natură estetică, dar şi numeroase beneficii pentru sănătate. Pe lângă faptul că te ajută să obţii simetria facială, remodelarea vârfului sau a dorsumului nasului, mărirea sau micşorarea orificiilor nazale, rinoplastia te poate ajuta şi să ameliorezi problemele respiratorii.

Rinoplastie
Rinoplastie

Rinoplastia este o procedură din ce în ce mai populară la care apelează persoanele care:

Ai nevoie de rinoplastie pentru remodelarea nasului și ameliorarea problemelor de respiraţie? Programează-te la Clinica Estet Laser din Bucureşti!

Rinoplastie - de ce să o faci la Clinica Estet Laser din Bucureşti?

La Clinica Estet Laser colaborăm cu Conf. Dr. Sorin Parasca, doctor în medicină, medic primar şi coordonator al clinicii de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului de Chirurgie Plastică şi Arsuri Bucureşti, pentru a ne asigura de rezultatul ideal al intervenţiei de rinoplastie. Dr. Parasca are experienţa a peste 20 de ani în domeniul chirurgiei estetice, cu rezultate ce vorbesc de la sine.

Iată ce ne recomandă ca fiind alegerea potrivită pentru operaţia la nas pe care o doreşti:

WhatsApp-Image-2019-05-06-at-15.23.43

Programează-te pentru rinoplastie la Estet Laser, uită de problemele respiratorii și bucură-te în cel mai scurt timp de înfăţişarea pe care ți-o doreşti!

Rinoplastia - operaţia de corecţie a nasului

Rinoplastia este operaţia prin care îţi putem modifica forma nasului la Clinica Estet Laser din Bucureşti. Putem corecta un nas prea lung sau prea scurt, putem îndepărta cocoaşa nasului, putem remedia diverse deviaţii ale septului, putem modifica unghiurile pe care nasul le face cu buza de sus sau cu fruntea, astfel încât faţa ta să adopte un aspect armonios în totalitate.

Motivul operaţiei este în general schimbarea aspectului nasului, însă această operaţie poate aduce un beneficiu şi prin îmbunătăţirea respiraţiei. În cadrul discuţiei cu medicul chirurg, se decide dacă urmează să fie efectuată o rinoplastie cu efect estetic sau o rinoseptoplastie care implică o intervenţie la nivelul septului nazal şi ameliorează dificultăţile respiratorii.

nas
rinoplastie

Rinoplastie - pregătire preoperatorie

Pregătirea preoperatorie este necesară pentru a asigura un rezultat de cea mai bună calitate în urma operaţiei. Aceasta include:

Rinoplastie - în ce constă operaţia?

Operaţia de rinoplastie se efectuează sub anestezie generală, ceea ce înseamnă că nu vei simţi nici durere şi nici disconfort în timpul intervenţiei. Intervenţia chirurgicală propriu-zisă durează în medie două ore. Incizia prin intermediul căreia se efectuează operaţia este plasată la nivelul columelei (între cele două nări) şi pe interiorul nărilor, aceasta nelăsând practic nicio cicatrice vizibilă postoperator.

Rinoplastia constă în repoziţionarea oaselor nazale şi a cartilajelor ce constituie scheletul nasului. Astfel putem creşte sau scădea lungimea nasului, redresa diverse deviaţii ale vârfului şi ale septului, dar putem corecta şi cocoaşa nasului.

Operaţie la nas - evoluţie postoperatorie

În prima noapte după operaţie vei rămâne în salon sub observaţia personalului clinicii. Durerile postoperatorii sunt nesemnificative, iar dacă apar, vei primi asistenţa necesară pentru a le combate.

Este firesc ca în primele zile după rinoplastie, mai ales dacă a fost necesară fracturarea oaselor nazale, ochii să fie vineţi şi tumefiaţi. Aceste echimoze, însă, se resorb de la sine, nefiind un motiv de îngrijorare. De asemenea, va fi nevoie să porţi timp de o săptămână o atelă la nivelul nasului.

După aproximativ 2-3 săptămâni, nasul va arăta normal şi îţi vei putea relua activităţile zilnice. Totuşi, forma nasului se mai poate schimba uşor de-a lungul timpului, devenind definitivă la aproximativ 6 luni postoperator.

Alege să te bucuri de nasul pe care ți-l doreşti și programează-te cât mai repede pentru o consultaţie! La Clinica Estet Laser poţi beneficia de rinoplastia de care ai nevoie!

Rinoplastie - preţ

Preţul orientativ al procedurii de rinoplastie realizată la Clinica Estet Laser din Bucureşti îl poţi găsi aici. Acesta poate varia, însă, între 3000 şi 3500 de euro, în funcţie de amploarea intervenţiei, necesităţi şi particularităţile situaţiei. În concluzie, dacă vrei să ştii exact cât te va costa operaţia la nas, este necesară o consultaţie.

Rinoplastie - întrebări frecvente

Ce este rinoplastia?

Rinoplastia este o operaţie la nas care are ca scop remodelarea acestuia. Se poate folosi pentru a face nasul mai mic sau a-i adăuga dimensiune, pentru a-i schimba forma sau a-l îndrepta. Uneori, rinoplastia are ca scop ameliorarea problemelor respiratorii, fiind o necesitate pentru sănătate.

operatie la nas bucuresti
Untitled-1 (6)

Care sunt beneficiile rinoplastiei?

Beneficiile rinoplastiei depind de motivele pentru care s-a optat pentru această procedură. Este o operaţie care se face atât din considerente estetice, cât şi funcţionale. Poate reda încrederea în sine a pacientului, poate remedia defecte cauzate de traumatisme sau accidente şi poate corecta deviaţiile de sept care îngreunează respiraţia. De asemenea, rinoplastia conferă feţei simetrie, sporindu-i atractivitatea.

Optează pentru rinoplastie la Clinica Estet Laser și îmbunătăţeşte-ți aspectul facial! Este o soluţie la care poţi și tu să apelezi!

Care este diferenţa dintre rinoplastia deschisă şi cea închisă?

În cazul rinoplastiei închise, toate inciziile chirurgicale sunt realizate fără decolarea pielii nasului, metodă fezabilă pentru cazurile în care sunt necesare retuşuri minime la nivelul piramidei nazale. În majoritatea cazurilor se foloseşte rinoplastia deschisă, ce presupune o incizie la nivelul columelei nazale şi decolarea tegumentului nasului. În ambele cazuri, cicatricile nu sunt vizibile după operaţie.

Untitled-1
Untitled-1 (3)

Care sunt candidaţii optimi pentru rinoplastie?

După o primă consultaţie, medicul va stabili dacă eşti sau nu candidatul potrivit pentru rinoplastie. El va analiza istoricul medical şi aşteptările pe care le ai şi va decide dacă rinoplastia te poate ajuta sau nu.

În general, persoanele care pot beneficia de rinoplastie trebuie să aibă o stare bună de sănătate, să aibă vârsta la care creşterea facială este completă (cel puţin 13 ani), să nu fumeze sau să consume excesiv băuturi alcoolice şi să aiba aşteptări realiste cu privire la rezultatele intervenţiei.

Rinoplastie - recenzii

“În copilărie am avut un accident la ora de sport şi m-am ales cu o deviaţie de sept care îmi crea probleme mari de respiraţie. Rinoplastia făcută la Clinica Estet Laser a fost o reală uşurare pentru mine. În sfârşit, pot să respir şi eu normal! Mulţumesc domnului doctor Parasca Sorin şi îl recomand din tot sufletul!”

Viorel Dan – 30 ani

“Nu îmi plăcea deloc nasul meu şi evitam să fac poze. Eu eram mereu fotograful. Acum? Sunt în prim plan! Sunt uimită de cât de mult s-a schimbat aspectul feţei mele şi, pur şi simplu, ador noul meu nas. Mulţumesc domnule dr. Parasca! Mi-aţi schimbat viaţa!”

Eugenia Vlăduţă – 35 ani

“Aveam nasul strâmb şi, oricât îmi studiam poziţia, era imposibil să arăt bine din vreun unghi. De aceea, în toate pozele eram cât se poate de serioasă, eventual ţinând mâna în dreptul feţei pentru a masca lipsa de simetrie. Acum, la un an de la operaţia la nas făcută la Clinica Estet Laser, sunt numai zâmbete în poze. Îi recomand cu căldură. Intervenţia m-a ajutat să îmi redobândesc zâmbetul şi a meritat fiecare bănuţ. Condiţii excelente, fără efecte secundare, personal răbdător şi plăcut!”

Viorica Stanciu – 37 ani

Vrei să ai exact nasul pe care ţi-l doreşti sau să scapi de problemele respiratorii? Contactează-ne!

Ai întrebări suplimentare despre operaţia de rinoplastie sau vrei să te programezi pentru o primă consultaţie? Nu ezita să ne contactezi pentru detalii sau o programare la numărul  +40 721 241 772 sau la adresa de email contact@clinicaestetlaser.ro. Şi, dacă vrei să ne cunoaştem, te aşteptam la Clinica Estet Laser care este pe Str. Căluşei 11, sector 2, Bucureşti, ROMÂNIA.

Este atât de simplu să te bucuri de aspectul facial pe care ţi-l doreşti şi să ameliorezi problemele de respiraţie! Nu mai amâna! Bucură-te de noul tău nas în cel mai scurt timp apelând la rinoplastie la Clinica Estet Laser din Bucureşti!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Pentru a avea nasul pe care îl doreşti sau pentru a scăpa de problemele respiratorii cu care te confrunţi, o operaţie de rinoplastie în clinica noastră din Bucureşti este cea mai bună alegere.

Împlineşte-ţi visul de a avea sâni perfecţi şi ia în considerare o operaţie de implant mamar la clinica Estet Laser din Bucureşti.

Operaţia de care ai nevoie pentru ridicarea, redobândirea conturului şi frumuseţii sânilor se numeşte mastopexie şi se poate face la clinica noastră.

Uită de problema sânilor prea grei sau deformaţi care cauzează o postură incorectă, dureri de spate şi îţi limitează capacitatea de mişcare! Optează pentru o reducţie mamară la clinica noastră din Bucureşti.

Pentru a-ţi redobândi liniile armonioase ale corpului şi pentru a uita de burtică, ia în considerare operaţia de abdominoplastie pe care o poţi face la clinica Estet Laser.

Dacă metodele clasice nu au dat rezultate şi vrei să spui adio ţesuturilor adipoase de pe burtă, picioare sau alte zone ale corpului, poţi opta pentru o procedura de lipoaspiraţie făcută în Bucureşti, la clinica Estet Laser.

O blefaroplastie făcută la clinica noastră din Bucureşti durează doar două ore. Poţi pleca acasă imediat şi te va ajuta să uiţi de aspectul inestetic al pielii din jurul ochilor.

Redobândeşte-ţi aspectul tânăr şi contracarează efectele vizibile ale trecerii timpului apelând la o operaţie de lifting chirurgical realizată în cadrul clinicii noastre Estet Laser.

Uită de problema varicelor inestetice şi dureroase şi fă acum o programare pentru o consultaţie la clinica Estet Laser din Bucureşti – te putem ajuta.

La clinica noastră din Bucureşti te putem ajuta să ameliorezi ridurile inestetice şi să dai volum buzelor şi anumitor zone faciale prin injectare de acid hialuronic.

Dacă vrei să netezeşti ridurile dinamice ale feţei, nu ezita să ne contactezi. La clinica noastră din Bucureşti putem să te ajutăm cu injectare de toxina botulinică, pentru un ten vizibil întinerit.

Dispunem de aparatură de ultimă generaţie pentru Lifting Laser Endolift şi te putem ajuta să îţi redobândeşti rapid aspectul tineresc.

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!