Abdominoplastie Bucureşti

Abdominoplastie Bucureşti - Procedura care te va ajuta să scapi de burtă

Ţii dietă şi faci şi exerciţii fizice în mod regulat, dar nu reuşeşti să îţi redobândeşti liniile armonioase ale corpului şi să uiţi de burtă? Acest lucru se întâmplă pentru că este imposibil să scapi de ţesutul adipos şi de excesul de piele fără o intervenţie chirurgicală. Intervenţia se numeşte abdominoplastie şi o poţi face în Bucureşti la Clinica Estet Laser în cele mai bune condiţii.

Operaţie abdominoplastie Bucureşti - la ce se referă

Abdominoplastia este intervenţia prin care sunt îndepărtate surplusul de piele şi de grăsime aflate în porţiunea inferioară a abdomenului, obţinând astfel un aspect plat al abdomenului şi o talie frumoasă. De asemenea, în aceeaşi intervenţie se poate efectua şi întărirea musculaturii abdominale relaxate de obicei după scăderea în greutate sau după o sarcină.

Intervenţia de abdominoplastie poate fi efectuată în Bucureşti la Clinica Estet Laser şi este foarte eficientă pentru a scăpa de grăsimea şi tegumentul în exces. Este o procedură fără durere și cu recuperare rapidă şi reprezintă soluția rapidă şi eficientă prin care poţi să dobândeşti dimensiunile dorite şi să îţi recapeţi încrederea de sine.

Prin urmare, abdominoplastia te va ajuta să elimini aspectul inestetic şi este una dintre cele mai eficiente proceduri pentru îndepărtarea pielii lăsate şi a excesului de grăsime de pe abdomen. Astfel, îţi vei redobândi formele armonioase pe care nu ai reuşit să le obţii prin dietă şi sport regulat.

Redobândeşte-ţi formele armonioase şi alege să faci o abdominoplastie în Bucureşti la Clinica Estet Laser! Fă chiar acum o programare!

Operaţie abdominoplastie Bucureşti - pentru cine este recomandată

Femeile şi bărbaţii care au avut surplus de greutate şi au slăbit, chiar dacă adoptă un stil de viaţă sănătos, nu vor scăpa de excesul  tegumentar de pe abdomen şi nici de zonele de grasime “încăpățânate”. Intervenția de abdominoplastie este soluția potrivită pentru tine, dacă:

Abdominoplastie Bucureşti

Abdominoplastie Bucureşti - de ce să o faci la Clinica Estet Laser?

La Clinica Estet Laser din Bucureşti poţi opta pentru procedura de abdominoplastie care te va ajuta să îţi redobândeşti frumuseţea abdomenului şi să te simţi minunat şi încrezător. Ce ne recomandă ca fiind alegerea cea mai potrivită pentru tine:
Abdominoplastie Bucureşti

Redobândeşte-ţi talia frumoasă şi alege să faci o abdominoplastie în Bucureşti la Clinica Estet Laser! Fă chiar acum o programare!

Abdominoplastie totală Bucureşti - în ce constă intervenţia

Intervenţia se efectuează sub anestezie generală, durează aproximativ 3-4 ore şi constă în îndepărtarea excesului de ţesut adipos şi  piele din porţiunea inferioară a abdomenului. În acelaşi timp se poate practica întărirea musculaturii abdominale rămasă laxă după naştere sau scăderi mari în greutate.

Cicatricile postoperatorii sunt în jurul ombilicului şi la nivelul liniei orizontale de deasupra pubisului, de obicei ascunsă în linia chilotului. Imediat după operaţie se va aplica un corset elastic pentru menţinerea formei abdomenului, mai ales atunci când se asociază şi lipoaspiraţie în etajul superior abdominal şi pe flancuri (lipoabdominoplastie).

Miniabdominoplastie Bucureşti

Procedura de miniabdominoplastie pe care o poţi face în Bucureşti la Clinica Estet Laser te va ajuta să scapi de pielea şi ţesutul adipos în exces din zona de sub buric. Este o intervenţie care durează între 1 şi 2 ore prin care se pot îndepărta şi vergeturile cauzate de scăderea şi  variaţiile bruşte de greutate şi de sarcină.

Este o procedură confortabilă care se realizează sub anestezie generală, al cărei succes este garantat datorită tehnologiei moderne folosite. Avantajele sunt durata mai scurtă a intervenţiei si a perioadei de recuperare, comparativ cu o abdominoplastie completă.

Recuperare după abdominoplastie Bucureşti

Timpul de recuperare după o abdominoplastie realizată în Bucureşti la Clinica Estet Laser variază de la pacient la pacient, în funcţie de stilul său de viaţă şi de caracteristicile fizice. În general, pacienţii cu această intervenţie au nevoie de aproximativ 14 zile pentru recuperare. Ei pot reîncepe activitatea normală după 2 săptămâni, dar nu şi activităţile fizice intense care se pot relua abia după aproximativ 2 luni.

De obicei, în perioada de recuperare după abdominoplastie realizată în Bucureşti la clinica noastră, sunt necesare câteva vizite de control pentru îndepărtarea tuburilor de dren (când acestea se păstrează mai mult de 48h), verificarea pansamentelor sau extragerea firelor. Corsetul elastic trebuie menţinut timp de 6-8 săptămâni, iar după această perioadă se pot relua progresiv şi eforturile fizice intense. Aspectul definitiv al abdomenului şi taliei se obţine în următoarele 6-8 luni.

La Clinica Estet Laser din Bucureşti obţii abdomenul pe care îl doreşti! Fă o programare pentru o abdominoplastie!

Abdominoplastie Bucureşti preţ

Operaţia de abdominoplastie pe care o facem la clinica noastră din Bucureşti te va ajuta să obţii un abdomen mai plat şi un corp cu un aspect mai tânăr şi mai frumos. Această intervenţie poate avea rezultate şi mai spectaculoase dacă va fi combinată cu lipoaspiraţia grăsimii din zona taliei, a şoldurilor şi a abdomenului.

Pentru a-ţi face o idee, aici vei găsi preţurile pe care le practicăm şi vei vedea că abdominoplastia completă costa 3000 de euro, iar cea cu repararea peretelui abdominală costa 4000 euro. Însă, pentru a afla preţul exact pentru abdominoplastia de care ai nevoie, va fi necesară o consultaţie.

Abdominoplastie Bucureşti - întrebări frecvente

La ce ar trebui să mă aştept înainte de abdominoplastie?

Pentru a avea rezultate excelente în urma intervenţiei de abdominoplastie realizată în Bucureşti la clinica Estet Laser, va fi necesară pregătirea postoperatorie care include realizarea unui scurt istoric medical, un examen clinic, un set de analize uzuale şi fotografii preoperatorii.

De asemenea, vei purta o discuţie cu medicul în care sunt stabilite scopul operaţiei şi aşteptările postoperatorii.

Abdominoplastie Bucureşti
Cum ar trebui să mă pregătesc pentru o abdominoplastie

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru o abdominoplastie?

Dacă vei alege să faci o abdominoplastie la clinica noastră din Bucureşti, va fi necesar să respecţi instrucţiunile pe care ţi le va da medicul. Pentru a obţine rezultate cât mai bune şi a evita complicaţiile se recomandă să eviţi fumatul şi consumul de alcool timp de 2 săptămâni înainte de operaţie.

De asemenea, dacă vei răci sau te vei îmbolnăvi înainte de intervenţie, s-ar putea să fie necesară amânarea procedurii până la vindecare. Nu se recomandă în perioada postoperatorie expunerea la soare, dietele şi exerciţiile fizice intense.

La Clinica Estet Laser din Bucureşti obţii abdomenul pe care îl doreşti! Fă o programare pentru o abdominoplastie!

Dacă rămân însărcinată după o abdominoplastie vor fi probleme?

Nu! Operaţia de abdominoplastie pe care o realizăm în Bucureşti la Clinica Estet Laser nu este o procedură care poate dăuna sarcinilor ulterioare. Totuşi, ar trebui să discuţi cu medicul pentru a stabili o perioadă sigură după operaţie pentru a rămâne însărcinată.

Cât durează operaţia şi cât de repede îmi pot relua activităţile obişnuite?

Procedurile de abdominoplastie realizate în Bucureşti la Clinica Estet Laser durează între 1 şi 4 ore şi necesită câteva zile de internare. De asemenea, după intervenţie vei purta un corset elastic timp de una-două luni. Vei putea reveni la activităţile obişnuite, evitând efortul, după aproximativ 2 săptămâni. Efortul fizic intens va fi permis abia după 2 luni. 

Voi avea cicatrici după o abdominoplastie?

Da. Acestea, însă, vor fi poziţionate sub buric pentru a nu fi vizibile şi se vor estompa considerabil în timp, ajungând la un aspect final de linii fine.

Abdominoplastie Bucureşti - recenzii

“După zeci de ore de sport, renunţat la dulciuri, prăjeala şi grăsimi şi la multe alimente care îmi plăceau, burta nu a dispărut şi eram dezamăgită complet. Când am auzit despre operaţia de abdominoplastie, m-am programat imediat pentru o consultaţie şi restul a decurs perfect. Fac în continuare sport şi sunt atentă la ce mănânc, dar arăt exact aşa cum îmi doresc! Operaţie m-a făcut să arăt mai bine dar şi să mă simt mai bine şi să am iar încredere în mine şi o recomand cu căldură tuturor femeilor care nu reuşesc să scape de burtică.”

Faur Irina Leontina – 32 ani

“Fetelor, doar cu sport şi salată nu scăpaţi voi de burtică nici în 1000 de ani, mai ales dacă aveţi şi vreo două naşteri! Eu m-am chinuit 5 ani să ajung cum eram înainte de cele două sarcini şi nu am reuşit. Şi eram disperată şi urăm să mă mai privesc în oglindă. După operaţia asta am renăscut şi regret că nu m-am gândit la ea mai devreme!”

Stancu Alina – 36 ani

“După multe sacrificii, am reuşit să slăbesc 35 de kilograme în doi ani dar pielea de pe burtă nu s-a strâns deloc şi arătăm groaznic. Cei doi ani de chin şi amar mau ajutat să devin mai uşoară, dar nu şi să arăt aşa cum îmi doream. Operaţia de abdominoplastie a fost exact ce aveam nevoie! Acum chiar îmi place cum sunt!”

Victoria Minulescu – 45 ani

“Se zice că bărbaţii slăbesc mai frumos decât femeile, dar nu e adevărat. Eu am slăbit 40 de kilograme în 3 ani, dar pielea de pe burtă nu s-a retras prea mult, aşa că am făcut această operaţie. După recuperare, care a durat o lună, mă simt un alt om şi pot să zic că a meritat fiecare bănuţ! Şi ce mă bucur când nu mă recunosc prietenii pe stradă şi se uita uimiţi la mine când îi salut! Recomand!”

Ion Stelian – 52 ani

“Am 32 de ani, sunt mama a trei copiii şi orice am încercat nu mi-am mai revenit la greutatea şi formele iniţiale şi credeam că gata, asta e… De acum trebuie să schimb definitiv garderoba şi să uit de costumele de baie în două piese… Eram disperată, mai ales că înainte arătasem impecabil şi aveam o siluetă pe care o invidiau toate prietenele. Am făcut operaţia şi, după două luni am putut să revin şi la sala şi mă simt grozav. Sunt sigură că în câteva luni sunt sigură ca o să fiu iar Irina aceea invidiată de femei şi care întoarce toate capetele pe stradă!”

Irina Malina Dimios – 32 ani

La Clinica Estet Laser din Bucureşti obţii abdomenul pe care îl doreşti! Fă o programare pentru o abdominoplastie!

Contactează-ne pentru informaţii despre abdominoplastie Bucureşti!

Nu ezita să ne contactezi pentru detalii despre abdominoplastie la clinica noastră din Bucureşti şi o programare la numărul +40 721 241 772 sau la adresa de email contact@clinicaestetlaser.ro. Şi, dacă vrei să ne cunoaştem, te aşteptam la Clinica Estet Laser care este pe Str. Căluşei 11, sector 2, Bucureşti, ROM NIA.

Alege să te simţi bine în propria piele! La Clinica Estet Laser te vom ajuta să obţii aspectul plat şi drept al corpului şi să uiţi de burtica inestetică!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Pentru a avea nasul pe care îl doreşti sau pentru a scăpa de problemele respiratorii cu care te confrunţi, o operaţie de rinoplastie în clinica noastră din Bucureşti este cea mai bună alegere.

Împlineşte-ţi visul de a avea sâni perfecţi şi ia în considerare o operaţie de implant mamar la clinica Estet Laser din Bucureşti.

Operaţia de care ai nevoie pentru ridicarea, redobândirea conturului şi frumuseţii sânilor se numeşte mastopexie şi se poate face la clinica noastră.

Uită de problema sânilor prea grei sau deformaţi care cauzează o postură incorectă, dureri de spate şi îţi limitează capacitatea de mişcare! Optează pentru o reducţie mamară la clinica noastră din Bucureşti.

Pentru a-ţi redobândi liniile armonioase ale corpului şi pentru a uita de burtică, ia în considerare operaţia de abdominoplastie pe care o poţi face la clinica Estet Laser.

Dacă metodele clasice nu au dat rezultate şi vrei să spui adio ţesuturilor adipoase de pe burtă, picioare sau alte zone ale corpului, poţi opta pentru o procedura de lipoaspiraţie făcută în Bucureşti, la clinica Estet Laser.

O blefaroplastie făcută la clinica noastră din Bucureşti durează doar două ore. Poţi pleca acasă imediat şi te va ajuta să uiţi de aspectul inestetic al pielii din jurul ochilor.

Redobândeşte-ţi aspectul tânăr şi contracarează efectele vizibile ale trecerii timpului apelând la o operaţie de lifting chirurgical realizată în cadrul clinicii noastre Estet Laser.

Uită de problema varicelor inestetice şi dureroase şi fă acum o programare pentru o consultaţie la clinica Estet Laser din Bucureşti – te putem ajuta.

La clinica noastră din Bucureşti te putem ajuta să ameliorezi ridurile inestetice şi să dai volum buzelor şi anumitor zone faciale prin injectare de acid hialuronic.

Dacă vrei să netezeşti ridurile dinamice ale feţei, nu ezita să ne contactezi. La clinica noastră din Bucureşti putem să te ajutăm cu injectare de toxina botulinică, pentru un ten vizibil întinerit.

Dispunem de aparatură de ultimă generaţie pentru Lifting Laser Endolift şi te putem ajuta să îţi redobândeşti rapid aspectul tineresc.

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!