Implant mamar

CE INSEAMNA UN IMPLANT MAMAR?

Cand spui implanturi mamare, te gandesti automat la o femeie care, din diverse motive, nu a fost multumita cu aspectul ei fizic si a decis ca o interventie estetica este cea mai buna solutie pentru problema ei. Implantul mamar este alegerea cea mai potrivita pentru imbunatatirea aspectului sanilor. Acesta se realizeaza prin introducerea unor implanturi siliconice de marimi diferite, stabilite in functie de dorintele pacientei si marimea toracelui acesteia. Implanturile pot fi de tip rotund (implanturi rotunde) sau in forma de picatura (implanturi anatomice), o alta caracteristica pe care chirurgul estetician o stabileste alaturi de pacienta sa.

Indicatii ale interventiei de augmentare mamara:

  • O mai buna simetrie a bustului, atunci cand sanii au forme sau marimi diferite
  • Dorinta de a scapa de complexe si de a te simti mai bine in propria piele
  • Reconstruirea sanilor dupa un accident sau mastectomie
  • Redarea formei sanilor care si-au pierdut aspectul dupa alaptare sau slabit

In prezent, femeile nu mai trebuie sa se multumeasca cu un bust mic, daca isi doresc un decolteu mai generos. De asemenea, femeile care au trecut prin schimbari majore, precum sarcina si alaptarea, sau care au pierdut mult in greutate intr-un timp relativ scurt, nu mai trebuie sa se resemneze cu sanii lasati, ci pot apela la un implant mamar, care le va imbunatati semnificativ aspectul bustului. Implantul mamar este intotdeauna o solutie, la indemana oricui.

Pregatirea preoperatorie

Pregatirea preoperatorie este necesara pentru a asigura un rezultat de cea mai buna calitate in urma operatiei. Aceasta include:

  • Un scurt istoric medical
  • Un examen clinic
  • Un set de analize uzuale
  • Fotografii preoperatorii
  • O discutie cu medicul, in care sunt stabilite scopul operatiei si asteptarile postoperatorii, incluzand marimea implanturilor si tipul acestora

Interventia chirurgicala

Interventia chirurgicala presupune introducerea unui implant de silicon la nivelul sanului pacientei. Acesta poate fi asezat subglandular sau subpectoral, in functie de preferintele chirurgului. In Clinica Estet Laser, implantele sunt localizate sub muschiul pectoral, aceasta tehnica oferind pacientei un aspect postoperator favorabil si o rata a complicatiilor redusa comparativ cu alte tehnici. Incizia prin care se introduce implantul are o lungime de 4-5 cm si poate fi localizata la 

nivelul santului submamar, la nivel periareolar sau la nivelul axilei. Alegerea inciziei potrivite pentru fiecare pacienta este facuta de medicul chirurg si depinde de particularitatile pacientei si a interventiei. In Clinica Estet Laser preferam incizia submamara datorita facilitatii interventiei chirurgicale, asociata cu riscul redus de complicatii postoperatorii, impreuna cu lipsa formarii vreunei cicatrici postoperatorii vizibile.

Interventia se realizeaza sub anestezie generala iar durata medie este de 2-3 ore.

!!In cadrul clinicii noastre folosim doar produse MENTOR, de cea mai buna calitate, numarul 1 pe piata implantelor mamare, testate de-a lungul timpului si de o calitate dovedita!!

Evolutia postoperatorie

Dupa finalizarea operatiei, veti fi primita in salonul postoperator unde va vom tine sub observatie pentru a ne asigura de sanatatea si bunastarea dumneavoastra. Datorita efectelor substantelor anestezice, revenirea completa poate dura pana la 12 ore, deci condusul este contraindicat (recomandam sa rugati un membru al familiei sa va ajute cu transportul). Edemul postoperator dispare in aproximativ 2 saptamani, iar durerea se diminueaza treptat. Ulterior ne revedem la controale periodice atat pentru scoaterea tuburilor de dren si a firelor de sutura neresorbabile (in cazul in care acestea s-au folosit) cat si pentru a verifica cat de multumita esti de noul tau bust!

De ce sa te multumesti cu putin, cand poti avea tot ceea ce iti doresti? Din punct de vedere fizic, bustul unei femei poate fi tot ceea ce aceasta are nevoie pentru a se simti bine in propria piele! Bucura-te si tu de beneficiile unui implant mamar si intoarce capetele oriunde mergi!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!