Implant Mamar
Bucuresti

Implant mamar - noi te ajutăm să atingi perfecţiunea!

Dacă îţi doreşti mărirea sânilor, clinica Estet Laser te ajută să fii mai aproape de îndeplinirea visului tău cu un implant mamar în Bucureşti sau în Ilfov. Intervenţiile sunt realizate în condiţii de maximă siguranţă de Dna. Dr. Meruţă Andreea şi au rezultate excelente!

Implant mamar - de la modă la necesitate

Operaţiile estetice şi implantul mamar nu sunt întotdeauna o simplă modă. Deseori, acestea sunt o reală necesitate, ajutând considerabil pacienţii. În prezent, implantul mamar şi intervenţiile estetice nu mai sunt un subiect tabu şi din ce în ce mai mulţi oameni apelează la medicii chirurgi esteticieni pentru a corecta diverse aspecte neplăcute.

implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)
implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)

Procedura de implant mamar realizată în Bucureşti ajută atât la îmbunătăţirea aspectului fizic, cât şi la creşterea încrederii în sine şi este recomandată în următoarele situaţii:

Programează-te la un implant mamar la Estet Laser şi bucură-te în cel mai scurt timp de înfăţişarea pe care ţi-o doreşti!

Implant mamar Bucureşti - de ce să apelezi la Clinica Estet Laser

Indiferent dacă eşti din Bucureşti sau din localităţile din apropiere, dacă iei în calcul o intervenţie de mărire, înfrumuseţare sau reconstrucție a sânilor cu implant mamar, poţi alege să apelezi la Clinica Estet Laser.

 Iată ce ne recomandă:

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti, implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)

Implantul mamar este o soluţie pentru oricine! Fă acum o programare la Clinica Estet Laser pentru a discuta cu medicul soluţiile optime pentru tine!

Implant silicoane Bucureşti

Decizia de a apela la o intervenţie de augmentare mamară cu implant silicoane este o decizie personală care îţi poate schimba viaţa. Clinica Estet Laser foloseşte proceduri chirurgicale de ultimă oră şi metode care garantează rezultate sigure şi eficiente. Prin urmare, dacă ai nevoie de implant silicoane și ești din Bucureşti, din localităţile din apropiere și nu numai, te așteptăm la clinică.  

În Clinica Estet Laser colaborăm cu Dr. Meruţă Andreea, Medic Primar Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă. Doamna Dr. Meruţă este supraspecializată în domeniul chirurgiei sânului, cu stagii de pregătire în clinici medicale de prestigiu din Paris şi Lyon şi cu peste 10 ani de experienţă în a reda încrederea de sine a pacientelor.

Implant mamar Bucureşti şi Ilfov

Indiferent dacă eşti din Bucureşti sau din Ilfov, poţi apela la Clinica Estet Laser. Nu mai trebuie să te mulţumeşti cu un bust mic şi nici să suferi de pe urma schimbărilor majore cauzate de alăptare sau de slăbirea rapidă. Acum poţi beneficia de implant mamar fie că locuiești în Bucureşti sau în oraşele din apropiere.

Implant silicoane Bucureşti şi Ilfov

Eşti nemulţumită de bustul tău şi ai vrea să îţi redobândeşti frumuseţea şi fermitatea sânilor? La clinica Estet Laser poţi beneficia de implant silicoane. Ai acces rapid la clinică de oriunde din Bucureşti, Băneasa, Mogoşoaia, Voluntari, Pipera, Corbeanca, Buftea, Otopeni, Bragadiru, Măgurele sau Pantelimon. Alege să îţi schimbi viaţa şi să îţi redobândeşti încrederea în tine. Fă cât mai repede o programare pentru a afla toate detaliile şi informaţiile acestei intervenţii.

Implant mamar - recuperare

După finalizarea operaţiei de implant mamar, vei fi adusă în salonul postoperator unde te vom ţine sub observaţie pentru a ne asigura de sănătatea şi bunăstarea ta. Ca urmare a efectelor substanţelor anestezice, revenirea completă poate dura până la 12-24 ore, deci condusul este contraindicat.

În primele doua săptămâni de la operaţia de implant mamar, sânii vor fi mai edematiaţi şi mai sensibili, firele de sutură urmând a fi scoase după 14 zile. Câteva zile după operaţie vei avea stări de oboseală şi de durere şi, pentru că pielea se ajustează în jurul implantului, vei avea o senzaţie de încordare sau de strângere în zona sânului. De asemenea, îngrijirea postoperatorie poate necesita purtarea timp de 6 săptămâni a unei bustiere pentru suport sau a unui bandaj compresiv.

În primele 6 săptămâni postoperatorii, pentru o recuperare cât mai rapidă, nedureroasă şi fără complicaţii, este recomandat să respecţi următoarele reguli:

implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)
implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)

Rezultatul estetic definitiv al sânilor este vizibil după 6 luni sau chiar un an, după finalizarea proceselor interne de cicatrizare şi remodelare a ţesuturilor. Va fi necesar să efectuezi o ecografie de control anual atât pentru a monitoriza poziţia şi starea protezelor, cât şi pentru a exclude apariţia unor leziuni intramamare.

Optează pentru implant mamar la Clinica Estet Laser şi îmbunătăţeşte-ţi aspectul bustului! Este o soluţie la care poţi apela şi tu!

Implant mamar - preţ

Preţul informativ al procedurii de implant mamar realizat în Bucureşti la Clinica Estet Laser îl poţi găsi aici. Acesta, însă, este orientativ, costul final al intervenţiei fiind condiţionat şi de particularităţile cazului, de amploarea intervenţiei şi de necesităţi. Prin urmare preţul exact pentru implant mamar în Bucureşti va fi stabilit doar după prima consultaţie, acesta putând varia între 2500 şi 3500 de euro.

Implant mamar - întrebări frecvente

Sunt o bună candidată pentru implantul mamar?

Dacă ai aşteptări realiste, eşti sănătoasă şi vrei o mărire rezonabilă de sâni, atunci eşti candidata potrivită pentru această intervenţie.

La ce ar trebui să mă aştept de la pregătirea preoperatorie?

La pregătirea preoperatorie se va face un scurt istoric medical, dar şi un examen clinic, un set de analize uzuale, o ecografie mamară pentru a exclude prezenta leziunilor intramamare nedetectate şi fotografii preoperatorii. De asemenea, vei avea o discuţie cu medicul, în care sunt stabilite scopul operaţiei şi aşteptările postoperatorii, incluzând mărimea implanturilor şi tipul acestora.

implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)

Optează pentru implant mamar la Clinica Estet Laser şi îmbunătăţeşte-ţi aspectul bustului! Este o soluţie la care poţi apela şi tu!

implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)

Cum se realizează intervenţia de implant mamar?

Intervenţia chirurgicală presupune introducerea unui implant de silicon la nivelul sânului pacientei. Acesta poate fi aşezat subglandular sau subpectoral, în funcţie de particularităţile şi de tehnică ideală pentru nevoile pacientei. Incizia prin care se introduce implantul are o lungime de 4-5 cm şi poate fi localizată la nivelul şanţului submamar, la nivel periareolar sau la nivelul axilei. Alegerea inciziei potrivite pentru fiecare pacientă este făcută de medicul chirurg şi depinde de particularităţile pacientei şi a intervenţiei. Intervenţia se realizează sub anestezie generală iar durata medie este de 1-2 ore.

Implanturile de silicon sunt pe viaţă sau trebuie schimbate după o perioadă?

Implanturile siliconice nu sunt garantate să dureze pe viaţă. Acestea se pot rupe şi îşi pot schimba forma în urma unui traumatism la nivelul toracelui şi, în acest caz, va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală de înlocuire a implantului.

În condiţii normale, deşi nu este obligatorie, este recomandată schimbarea implanturilor mamare o dată la 10 ani, iar majoritatea femeilor fac acest lucru. Odată cu trecerea timpului şi înaintarea în vârstă, fiecare organism reacţionează diferit la prezenţa unui corp străin.

mastopexie bucuresti, lifting mamar bucuresti, ridicarea sanilor bucuresti implant mamar bucuresti + orasele din apropiere, implant silicoane bucuresti + orasele din apropiere (orasele trece-le doar un paragraf)

Implant mamar - recenzii

“Sunt foarte mulţumită de rezultatele operaţiei de implant mamar. Acum pot purta orice îmi doresc şi în plus mă simt super-sexy. Pot spune că e cea mai bună decizie pe care am luat-o în viaţa mea. Am fost dintotdeauna o persoană încrezătoare, dar având implanturi mamare cred că te face să fii şi mai sigură pe tine, orice haine aş purta arăt foarte bine. Echipa Estet Laser mi-a oferit aspectul pe care mi l-am dorit atât de mult! Îi mulţumesc pe această cale şi le recomand tuturor femeilor să apeleze cu încredere la clinica ESTET Laser!”

Laura Marinescu, 29 ani

“Auzisem atât de multe lucruri proaste despre implanturile cu silicon şi am stat mult pe gânduri până să mă programez. După consultaţie am prins încredere şi am mers mai departe, iar acum nu regret deloc decizia mea. Îmi place la nebunie cum arăt şi mă simt atât de bine! Fetelor, vă recomand clinica Estet Laser, dacă vreţi sâni frumoşi!”

Tora Minodora, 33 ani

“Aveam sânii lăsaţi după alăptare şi sarcină – că am slăbit mult – şi nu îmi mai plăcea deloc de mine. Ajunsesem să evit să mă mai privesc în oglindă şi să mă urăsc. Decizia de a face implanturi mamare a fost printre cele mai bune idei din viaţa mea! Efectiv, am renăscut după această operaţie şi o recomand din toată inima tuturor femeilor care au alăptat.”

Mihaela Stoian, 35 ani

“Nu am să uit niciodată emoţiile pe care le-am avut când am intrat în Clinică şi cât de bine am fost primită. După consultaţia care a durat destul de mult, eram sigură că vreau să fac operaţia. Acum mă felicit pentru decizie şi îmi place atât de mult cum arată sânii mei!”

Elena Simona Matei, 28 ani

Te gândeşti să îţi pui implanturi mamare în Bucureşti?

Suntem disponibili 24/7! Contactează-ne!

Nu ezita să ne contactezi pentru detalii sau o programare la numărul  +40 721 241 772 sau la adresa de email contact@clinicaestetlaser.ro. Şi, dacă vrei să ne cunoaştem, te aşteptam la Clinica Estet Laser care este pe Str. Căluşei 11, sector 2, Bucureşti, ROMÂNIA.

De ce să te mulţumeşti cu puţin, când poţi avea tot ceea ce îţi doreşti? Din punct de vedere fizic, bustul unei femei poate fi tot ceea ce aceasta are nevoie pentru a se simţi bine în propria piele! Bucură-te şi tu de beneficiile unui implant mamar şi întoarce capetele oriunde mergi!

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Pentru a avea nasul pe care îl doreşti sau pentru a scăpa de problemele respiratorii cu care te confrunţi, o operaţie de rinoplastie în clinica noastră din Bucureşti este cea mai bună alegere.

Împlineşte-ţi visul de a avea sâni perfecţi şi ia în considerare o operaţie de implant mamar la clinica Estet Laser din Bucureşti.

Operaţia de care ai nevoie pentru ridicarea, redobândirea conturului şi frumuseţii sânilor se numeşte mastopexie şi se poate face la clinica noastră.

Uită de problema sânilor prea grei sau deformaţi care cauzează o postură incorectă, dureri de spate şi îţi limitează capacitatea de mişcare! Optează pentru o reducţie mamară la clinica noastră din Bucureşti.

Pentru a-ţi redobândi liniile armonioase ale corpului şi pentru a uita de burtică, ia în considerare operaţia de abdominoplastie pe care o poţi face la clinica Estet Laser.

Dacă metodele clasice nu au dat rezultate şi vrei să spui adio ţesuturilor adipoase de pe burtă, picioare sau alte zone ale corpului, poţi opta pentru o procedura de lipoaspiraţie făcută în Bucureşti, la clinica Estet Laser.

O blefaroplastie făcută la clinica noastră din Bucureşti durează doar două ore. Poţi pleca acasă imediat şi te va ajuta să uiţi de aspectul inestetic al pielii din jurul ochilor.

Redobândeşte-ţi aspectul tânăr şi contracarează efectele vizibile ale trecerii timpului apelând la o operaţie de lifting chirurgical realizată în cadrul clinicii noastre Estet Laser.

Uită de problema varicelor inestetice şi dureroase şi fă acum o programare pentru o consultaţie la clinica Estet Laser din Bucureşti – te putem ajuta.

La clinica noastră din Bucureşti te putem ajuta să ameliorezi ridurile inestetice şi să dai volum buzelor şi anumitor zone faciale prin injectare de acid hialuronic.

Dacă vrei să netezeşti ridurile dinamice ale feţei, nu ezita să ne contactezi. La clinica noastră din Bucureşti putem să te ajutăm cu injectare de toxina botulinică, pentru un ten vizibil întinerit.

Dispunem de aparatură de ultimă generaţie pentru Lifting Laser Endolift şi te putem ajuta să îţi redobândeşti rapid aspectul tineresc.

Echipa calificata, profesionista si talentata!

Suna acum: +40 721 241 772

Str. Calusei 11, sector 2, Bucuresti, ROMANIA

Lun-Vin: 10am-6pm, Duminica: Inchis

Contacteaza-ne acum!

Lasa-ne un mesaj si unul dintre operatorii nostrii te va contacta imediat!